FB

Ervaringen "Rondreis Puglia, autoroute door de hak van Italië + kaart"

70 ervaringen

- 17 januari 2019 - luc hendrickx

Veel ideeen voor deze minder bekende regio in Italie

- 17 januari 2019 - Mich

We zijn nog niet in Puglia geraakt, maar het blijft op de TO_DO agenda staan. En uit ervaring weten we dat de info van Reisroutes uitstekend is.

- 17 januari 2019 - Ivo Drieskens

Zeer bruikbare tips als voorbereiding voor onze trip naar Puglia.

- 16 januari 2019 - R.vdV

Zeer bruikbare gids! Mooie routes en vooral zeer nuttige beschrijvingen van wat je onderweg tegenkomt. We gaan het deze zomer uitproberen!

- 16 januari 2019 - Huub

Weer een mooie set met tips en ideeen om te gebruiken tijdens ons eigen reizen. Overzichtelijk vastgelegd en met prima wandelroutes, zodat je niet hoeft te dwalen en zoeken naar de mooiste plekken in de steden.

- 13 januari 2019 - Peter Schijfs

Prima gids die ons straks in juni zeker gaat helpen op onze rondreis door Puglia. Ik zou alleen de betreffende kaarten aan het begin van elke regio plaatsen. Maak het daarmee beter leesbaar en weet gelijk welke regio beschreven wordt Mensen die ook naar Puglia op vakantie gaan zal ik dit reisboek zeker aanbevelen.

- 8 januari 2019 - Mar Dijkstra

Zijn nog niet weg geweest,maar het is een leuke voorbereiding op wat er te zien en te doen is. Hoe je het beste kan rijden en waar je kan overnachten. Wat de beoordeling op de reisgids is voor ons super handig en leuk om vooraf te lezen.

- 15 december 2018 - Karina Hermans

duidelijk en handig om ideeën op te doen.

- 14 december 2018 - Joep Brok

Mooie ruime omschrijving met mooie en goeie tips van de omgeving waar we zeket gebruik van gaan maken.

- 19 november 2018 - Antonius

De route was voor ons de basis om een twee weken durende rondreis in Puglia te boeken in voorjaar 2019. We hebben de route enigszins aangepast aan onze wensen maar eigenlijk alles er wel ingehouden. Prima tips, goede leidraad! Veel dank.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?