FB

Ervaringen "Rondreis Puglia, autoroute door de hak van Italië + kaart"

60 ervaringen

- 8 oktober 2018 - Patrick van Rumste

Vooral de stadswandeling in lecce heeft ons kunnen bekoren

- 3 oktober 2018 - P.schmedding

Hard copy was fijn geweest, heb nu alles moeten printen. Mogelijk iets meer achtergrond vermelden Verder nuttig geweest

- 5 september 2018 - ludo

Zeer duidelijke info en praktisch goed bruikbaar.

- 9 augustus 2018 - Dominique Lievens

We hebben de uitgebreide reisgids dagelijks geraadpleegd om de uitstappen te plannen. De info was duidelijk en degelijk onderbouwd. Super! Dank!

- 5 augustus 2018 - Veroniek

Hele goede tips gevonden op deze reisgids, duidelijk omschreven!

- 10 juli 2018 - rita

Eerste stappen info om een reis te plannen voor het volgend jaar, heel interresante tips en heel overzichtelijk,na het bekijken van de download, had ik zin om meteen te vertrekken op reis, nu duurt het nog even vooraleer dit kan mvg rita

- 19 juni 2018 - annet

Wat een duidelijk en gedetailleerde route beschrijving, erg leuk! Volgend jaar willen we deze reis doen en ik ga dan ook nog het reisprogramma bestellen.

- 12 januari 2018 - kees Stormink

ik heb nog geen ervaring met deze route. We gaan in mei en juni met de camper op pad naar de hak en we hopen veel aan de route te hebben. ik heb al wel veel plezier met de goede informatie ter voorbereiding. Het is prima info en de route lijkt mij uitdagend. Ik houd jullie tzt op de hoogte.

- 22 oktober 2017 - Mireille

We hebben veel nuttige informatie gelezen en zijn jullie op veel plaatsen nagereisd. Matera was zeer mooi en we hebben daar een nieuwe enoteca bezocht,Dai Tosi. Was gepubliceerd in de sabato. Zeer mooi kader, belgische architecten.

- 3 oktober 2017 - Hugo De Keijser

Heel goede prachtige en informatieve rondreis. Prima reisgids. september 2017

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?