Volledige reisgids kopen voor € 10

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van een rondreis

Ervaringen "Rondreis Noord- en Centraal-Portugal: Porto en de Dourovallei, route + kaart"

56 ervaringen

- 4 januari 2017 - Geerhard Knol

We hebben de Ardennen gedaan en ook de eifel in Duitsland en de Elzas in Frankrijk het zijn erg mooie routes we hopen dit voorjaar naar spanje en portugal te gaan en ook die route te rijden hartelijke dank voor de mooie routes !!!

- 4 januari 2017 - Maas Pierre

Heb deze reis reeds een tiental jaar geleden gedaan, maar zonder enige voorafgaandelijke informatie. Dank zij jullie reisgids kan ik die mooie regio nu op een meer gestructureerde wijze bezoeken. Dank voor al die nuttige tips.

- 18 juli 2016 - Meuleman Annie

Met deze reisgids kan je vakantie niet meer stuk en we hebben alvast onze reis naar Portugal vastgelegd voor begin september.

- 11 december 2015 - leen taeckens

Nog geen ervaring met deze streek.wij zijn er wel in geïnteresseerd.Wel al eens tot in het zuiden van Galicië gereden en wij denken dat de Portugese kant ook heel mooi moet zijn. Wij zouden in de toekomst heel graag deze streek van Porto verkennen en erop vakantie gaan.Dank en vriendelijke groeten!

- 24 november 2015 - cochet sus

Fantastische streek om in rond te touren. We hebben slechts een gedeelte van de route gedaan. De durovallei is geweldig en het natuurreservaat ook. Portugal is een mooi land met aangename mensen.

- 20 september 2015 - Torfs Ludo

Alle hoogtepunten voor een perfecte rondreis door Noord-Portugal zijn in de gids in het kort samengevat. Gevarieerd programma met elke dag een andere invalshoek rond natuur, cultuur, een stad, de streekwijnen, ontspanning. Voor elk wat wils. De mooie foto's van de omgeving doen de 'goesting' om met vakantie naar portugal gaan alleen maar toenemen.

- 16 augustus 2015 - Rudi Belmans

Hele duidelijke en goede beschrijving van de route en de omgeving. Zowel voor de wandelaar, de wijnliefhebber als de mensen die de plaatselijke eigenheden zoeken. Zeker een aanrader. Gaf ook voor ons veel inspiratie om ons verblijf in Noord Portugal nog aangenamer te maken.

- 30 juli 2015 - Freddy Willaert

Het programma is me zo goed bevalen dat de reis geboekt is voor begin september. Nu maar duimen dat alles meevalt. M.v.g.

- 22 juni 2015 - Zjeen

Heb de doet als leidraad genomen. Maar de rechteroever van de Dorp is adembenemend. Helaas hadden we de pech dat de temperatuur 40°C was, zodat fotograferen moeilijk was. Noord Portugal is mijn tweede thuis.

- 7 maart 2015 - Jan

Heb veel inspiratie uit de route beschrijving kunnen halen en ga deze op onze reis toepassen.

Rondreizen Portugal 8 tot 12 dagen fly&drive

Rondreizen Portugal 8 tot 12 dagen fly&drive

Ontdek onze fly & drive rondreizen met vlucht en huurauto inbegrepen, 8-daagse tot 12-daagse die je laten verrassen, genieten en ontdekken. Er zijn verschillende thema's met logies van rurale hotels tot designhotels.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?