FB

Ervaringen "Picardië-Noord autoroute met Amiens"

- 17 oktober 2017 - Magda

Prachtige route met mooie natuur en rekening houden met WOI monumenten. Wij hebben er wel 6 dagen over gedaan om alles rustig te bezoeken. Hartelijk dank!

- 11 april 2016 - John Nuyts

Bedankt Reisroutes.be. Een prachtige rondrit met een mooie mix van natuur en cultuur. Amiens: fijne stadswandeling met imposante kathedraal en gezellige wijk Saint-Leu met kanaaltjes. Ook een bezoek aan de basiliek in Albert is de moeite waard. Van de vele oorlogsmonumenten in de mooie streek van de Somme word je stil.

- 14 januari 2015 - Mita

de reis nog niet gedaan.Ik ben nu vooral bezig met de info te bundelen.Ik zal later nog meedelen hoe het was.

- 9 juni 2014 - Angelique Meijers

Wij hebben genoten van deze korte trip. Met de auto op slechts 3 uur rijden begon de eerste bezichtiging in Naours, of te zeggen onder Naours. Zeer interessant! vandaar naar de camping net ten noorden van Amiens. Daar hebben we de omgeving van de Somme bekeken vanaf de fiets. Mooi stukje natuur! De dag erna de route door Amiens gevolgd, ook daar met de fiets heen, toch even zoeken naar de goede weg want voordat je het weet zit je op de autoweg. De stad Amiens is zeer de moeite waard vooral de cathedraal en het water door de stad vonden wij ook zeer aangenaam. De dag erna voor herdenking van de eerste wereldoorlog 2 plaatsen aangedaan, zeer indrukwekkend. Al met al een zeer geslaagd weekend.Bedankt voor de mooie trip.

- 23 april 2014 - Jenny

FANTASTISCH ! Wij zijn motorrijders die de streek daar behoorlijk kennen. Als kind ging ik er al. Maar heb toch nog nieuwe weetjes ontdekt op jullie rondrit. Ik kijk er al naar uit om die de volgende keer te gebruiken.

- 24 mei 2012 - Martial

We deden deze rit verleden weekend(19-20-21/05/2012)) met de mobilhome. Zeer afwisselend en mooie streek om te rijden. Een aantal adembenemede locatie om te overnachten met een MH. Interessante info over de streek en omgeving, handig in TomTom gegoten , Opzetten en cruisen maar………………… Hartelijk dank.

- 22 september 2011 - Vermeiren

Was zeer tevreden over de info. Zeer uitgebreid en gevarieerd wat zeer interessant is als je met de mobil-home naar verschillende plaatsen rijdt. Je hebt meteen alle info in een ma

- 21 september 2011 - Ingrid

Veel nuttige en interessante informatie. Ik heb de streek en vooral Amiens al meerdere keren bezocht, maar heb nog vele nieuwe dingen gevonden in dit reisroutedossier. Ik kijk er al naar uit om deze informatie tijdens mijn volgende bezoek te gebruiken!

- 10 juni 2011 - Ronny en Nadine

Ook dit is weer een prachtige route, er is heel veel te zien, vooral voor mensen die wat meer over de eerste wereldoorlog willen weten. We deden een deel van deze route met de fiets (we zijn geen echt sportieve fietsers, dus nu en dan een eindje te voet moest wel. Bezoek zeker de ondergrondse stad in Naours en het oorlogsmuseum in Albert.

Gratis rondreis Picardië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?