FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Rondreis Perche, autoroute door het groene Normandië + kaart"

22 ervaringen

- 17 juli 2014 - Paul Kindt

In juni hebben we dankbaar gebruik gemaakt van jullie autoroute in Perigord en Querci. In augustus is deze route in Normandië aan de beurt in de overtuiging dat het opnieuw zal meevallen. Wij zijn in ieder geval 'fans' van 'reisroutes.be'!

- 16 juli 2014 - De Backer Hugo

hallo beste mensen, onze ervaring met de camper is dat Noord-Frankrijk meer dan de moeite waard is om te bezoeken. Mooie streek, goede voorzieningen en vele goeie eetgelegenheden. Doen dus, en de reisroutes die we mochten ontvangen,super. Bedankt, hugo

- 14 juli 2014 - Peter

Een streek waar je normaal alleen maar doorheen gaat op weg naar het Zuiden onder de aandacht gebracht! We overwegen om onze zomervakantie hier door te brengen. Eén van de vele interessante reisroutes die we hebben mogen ontvangen.

- 13 juli 2014 - Hans Ghijs

Hallo mijn ervaringen met het downloaden van de reisroutes zijn heel goed, wij zij namelijk recent op pensioen en wonen in Portugal, nu zijn we aan de gang om ons een databank aan te leggen dank zij de hulp en de goede gegevens van reisroutes.be, op latere datum gaan we deze dan stuk voor stuk verkennen. Met vriendelijke groeten en dank aan reisroutes.be Hans & Lucy.

- 13 juli 2014 - Huguette Buyle

Wij logeerden voor een midweek in de Perche in een gîte (Saint-Pierre-la-Bruyère): le petit Perrier: prachtig en centraal gelegen in het natuurpark. Deze weinig gekende streek heeft veel te bieden. Er zijn aangename kleine stadjes (Nogent, Mortagne) en mooie dorpjes met een typische bouwstijl. Voor natuurliefhebbers is het een ideaal wandel en mountainbike gebied. Overal vind je gemarkeerde wandelingen terug. Daarnaast zijn er ook een achttal autotoeren die zeer goed zijn gemarkeerd. Je kan er ook genieten van een voortreffelijke keuken. Een aanrader voor een kortbij vakantie in een rustige omgeving.

- 26 augustus 2013 - Cools Elisabeth

De autoroute 'La Perche in Normandië' is een echte aanrader. Wij hebben wel Chartres gedaan op onze weg naar huis. Zéér interessante route. Als hotel kozen we het Chateau Moulin De Villeray.

- 16 juli 2013 - Ruud

Met zeer veel plezier lees ik uw nieuwsbrieven. Het geeft vooraf al veel reisplezier en richt ook je aandacht op streken waar je eerst niet aan gedacht had.

- 14 juli 2013 - Rudy

Het was de bedoeling om in september naar Normandië te trekken, de route en de bijkomende info zijn zeker interessant. De Perche wordt onze bestemming. Nu nog een camping vinden.

- 11 juli 2013 - Ger van 't Veld

We gaan eind volgende week richting Perche. Zo fijn dat je je al helemaal voorpret hebt door alleen de route door te lezen! De tips gegeven in deze rubriek nemen we zeker mee. Daarna naar het noorden om van de Cote d'Opaleroute te genieten! Ger van 't VELD, NL Deventer

- 9 juli 2013 - Aad Broersma

Ik heb inderdaad de route gedownload, maar ben pas van plan om deze in het voorjaar 2014 te rijden. Daarnaast heb ik nog enkele andere routes opgehaald, deels om misschien te combineren (Normandië en Côte Opale), maar ook met de optie voor 2014. Ik kan intussen wèl zeggen, dat ik gezien de beschrijving en de geboden info al op voorhand èrg enthousiast ben geworden voor een bezoek aan een voor ons nog onbekende regio van Frankrijk. Dus voor de opstellers van deze route: nú al een succes voordat er nog maar een kilometer gereden is! Met vriendelijke groet, Aad Broersma, 58290 Sermages France

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?