FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van deze rondreis

Ervaringen "Rondreis Normandië + Bretagne met eigen auto route, zie dé highlights"

39 ervaringen

- 12 juni 2018 - Tony Goffings

Reisgids is overzichtelijk en ik heb deze goed gebruikt om mijn 9 daagse reis , met 2 stopplaatsen in te plannen. Elke dag een ander stadje of rondwandeling. In het verleden hebben wij ook de aanbevolen hotels geboekt. altijd zeer goed.

- 12 juni 2018 - degroote

Goed document met uitstekende aanbevelingen om de streek te verkennen.

- 12 juni 2018 - yves de bock

interressante info van veel plaatsen dat we niet wisten bedankt gr yves

- 1 juni 2018 - Rony Naessens

Zeer goede gids. In Rouen de Kathedraal Notre-Dame bezocht: prachtig, indrukwekkend. In Honfleur kan je gratis parkeren rechtover de vuurtoren waar je het park uitkomt. In Caen is het Memorial museum zeker een bezoek waard. Daarna hebben we de landingsstranden van Arromanches tot La pointe du Hoc met deze gids probleemloos kunnen bezoeken. Mont St-Michel en Saint-Malo zijn uitdagingen voor fotoliefhebbers. Ga zeker ook naar La Pointe du Grouin waar je een indrukwekkend uitzicht hebt op de kusten.

- 16 mei 2018 - De Grande Georgette

We gaan de gids zeker gebruiken bij onze volgende trip. Veel informatie;

- 6 januari 2018 - Bart Ghekiere

Zeer overzichtelijk gedaan en we gaan er zeker zaken uit pikken als we naar die regio's gaan en lang zal dat niet meer duren.

- 4 januari 2018 - ward

mooie uitgebreide informatie,die wij in het voorjaar zeker gaan gebruiken, bedankt wij kijken er al naar uit .

- 4 januari 2018 - Sonn Franken

Alweer een hele duidelijke en uitnodigende gids. Afwerking zoals te verwachten meer dan uitstekend. Je krijgt direct zin om op pad te gaan. Leuke en mooie tips ook. Zeer de moeite waard

- 2 januari 2018 - Ed

Met deze route heb je alle highlights voor het oprapen. Alweer: zeer goed!

- 14 september 2017 - Eeckelaert Andy

Alles was perfect geregeld en we hebben een goede ervaring gehad met jullie. Bedankt en zeker tot de volgende !!!

Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

Eerst verblijf je in Bretagne met logies ten zuiden van de Mont-Saint-Michel. Uitstappen naar Saint-Malo, Cancale, Dinard, Dinan .... Daarna reis je door naar Trouville (nabij Deauville). Kies er uit een gevarieerd aanbod excursies naar Honfleur, Caen en de landingsstranden. 

Gratis inspiratiegids rondreis Normandië downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?