FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van deze rondreis

Ervaringen "Rondreis Normandië + Bretagne met eigen auto route, zie dé highlights"

34 ervaringen

- 13 juni 2018 - Rita Van Offenwert

De beknopte reisgids geeft zoals we gewend zijn een goede voorstelling van de bezienswaardigheden. Tot hiertoe nog niet uitgeprobeerd maar alvast op de to do lijst geplaatst.

- 13 juni 2018 - Michel D'hose

gedownload ter voorbereiding van reis naar Normandiē - goede ervaringen met vorige reisverslagen

- 12 juni 2018 - Saskia

Fijne duidelijke gids met praktische tips en routes.

- 12 juni 2018 - anne de vos

We logeerden in St-Brieuc en dan in Le Havre. We hebben meerdere tips uit jullie reisgids gevolgd bedankt anne de vos

- 12 juni 2018 - Naessens Paul

Zeer uitgebreid brochure met tot in detail vermelde te bezoeken sites en routes. Een echte aanrader...

- 12 juni 2018 - Tony Goffings

Reisgids is overzichtelijk en ik heb deze goed gebruikt om mijn 9 daagse reis , met 2 stopplaatsen in te plannen. Elke dag een ander stadje of rondwandeling. In het verleden hebben wij ook de aanbevolen hotels geboekt. altijd zeer goed.

- 12 juni 2018 - degroote

Goed document met uitstekende aanbevelingen om de streek te verkennen.

- 12 juni 2018 - yves de bock

interressante info van veel plaatsen dat we niet wisten bedankt gr yves

- 1 juni 2018 - Rony Naessens

Zeer goede gids. In Rouen de Kathedraal Notre-Dame bezocht: prachtig, indrukwekkend. In Honfleur kan je gratis parkeren rechtover de vuurtoren waar je het park uitkomt. In Caen is het Memorial museum zeker een bezoek waard. Daarna hebben we de landingsstranden van Arromanches tot La pointe du Hoc met deze gids probleemloos kunnen bezoeken. Mont St-Michel en Saint-Malo zijn uitdagingen voor fotoliefhebbers. Ga zeker ook naar La Pointe du Grouin waar je een indrukwekkend uitzicht hebt op de kusten.

- 16 mei 2018 - De Grande Georgette

We gaan de gids zeker gebruiken bij onze volgende trip. Veel informatie;

Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

Eerst verblijf je in Bretagne met logies ten zuiden van de Mont-Saint-Michel. Uitstappen naar Saint-Malo, Cancale, Dinard, Dinan .... Daarna reis je door naar Trouville (nabij Deauville). Kies er uit een gevarieerd aanbod excursies naar Honfleur, Caen en de landingsstranden. 

Gratis inspiratiegids rondreis Normandië downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?