FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van deze rondreis

Ervaringen "Normandië en Bretagne inspiratie route voor je rondreis"

15 ervaringen

- 16 mei 2018 - De Grande Georgette

We gaan de gids zeker gebruiken bij onze volgende trip. Veel informatie;

- 6 januari 2018 - Bart Ghekiere

Zeer overzichtelijk gedaan en we gaan er zeker zaken uit pikken als we naar die regio's gaan en lang zal dat niet meer duren.

- 4 januari 2018 - ward

mooie uitgebreide informatie,die wij in het voorjaar zeker gaan gebruiken, bedankt wij kijken er al naar uit .

- 4 januari 2018 - Sonn Franken

Alweer een hele duidelijke en uitnodigende gids. Afwerking zoals te verwachten meer dan uitstekend. Je krijgt direct zin om op pad te gaan. Leuke en mooie tips ook. Zeer de moeite waard

- 2 januari 2018 - Ed

Met deze route heb je alle highlights voor het oprapen. Alweer: zeer goed!

- 14 september 2017 - Eeckelaert Andy

Alles was perfect geregeld en we hebben een goede ervaring gehad met jullie. Bedankt en zeker tot de volgende !!!

- 10 augustus 2017 - Mollet Yvo

Heb weer eens nuttige correcte informatie gekregen via jullie! Pluimpje en dikke merci��

- 16 juli 2017 - Marijn

Prachtige rondreis. Veel goede tips!

- 8 juli 2017 - Linda Van Acker-Clincke

Mooi, Mooi.... om nooit te vergeten! Via de tuinen van Monet (zeer toeristisch) naar Trouville. Zonsondergang meegemaakt - mensen klapten! Bénodet Bretagne schilderachtig dorpje met haventje en panoramische wandeling. Een verademing... een belevenis met oa fruits de mer... paté de foie gras... verschillende streekkazen en het franse stokbrood smaakt nergens zo goed als in Franfrijk zelf. Terugreis via Villedieu-les-poeles. Drukte komt zo op je af! Toch prachtige ontdekkingswandelingen via grenzen vd stad en de stad zelf is ook een pareltje. Een aanrader is L'Atelier: heerlijke gerechten een Chef om U tegen te zeggen.

- 29 juni 2017 - Lieve Swennen

We hebben onze reis beperkt tot enkel Bretagne. Naast Mont Saint-Michel zijn ook Saint-Malo, Dinard en Dinan erg mooie plaatsen die we dankzij de gids van reisroutes bezochten.

Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

Eerst verblijf je in Trouville (nabij Deauville). Kies er uit een gevarieerd aanbod excursies naar Honfleur, Caen en de landingsstranden. Daarna reis je door naar Bretagne met logies ten zuiden van de Mont-Saint-Michel. Uitstappen naar Saint-Malo, Cancale, Dinard, Dinan ....

Gratis inspiratiegids rondreis Normandië downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?