FB

Ervaringen "Autoroute en motorroute Land van Saint-Omer langs alle bezienswaardigheden"

25 ervaringen

- 11 september 2019 - Verhelle Eddy

De beschrijving voor de wandeling van Staple is voor ons onduidelijk geweest. Op de map vonden wij niet het vertrekpunt en om telkenmale de bestemmingspunten te vinden was dit een groot probleem. Wij konden de uitgetekende map en de beschrijving niet volgen en zijn dan maar willekeurig een bestemming gevolgd.

- 11 juni 2019 - Tony Grillet

Zeer mooi parcours. Goeie uitleg. Saint-Omer is echt een aanrader, die je zeker te voet kunt verkennen.

- 9 mei 2019 - De Witte Michel

Dankzij jullie tips en informatie had ik een onvergetelijk weekend .We hebben er echt vzn genoten en veel bijgeleerd over de omgeving.TOP

- 23 april 2019 - Veerle V

Mooie route dicht bij huis en toch zo onbekend. Goede combinatie van een portie natuur, geschiedenis en cultuur. Zalig!

- 6 oktober 2018 - Katia Hemeryck

Goede en volledige reisgids....Prima!

- 23 augustus 2018 - Rudy Scholliers

Een interessante stad met een boeiende geschiedenis zeker voor Vlaanderen.

- 1 augustus 2018 - Johan Deckers

Ik heb de stadswandeling gedaan. De gids geeft op een beknopte en duidelijke manier de wandelroute aan en wat korte info. Met praktische tips voor oa. het gratis parkeren is dit duidelijk een heel leuke manier om een stadje te bezoeken. Bedankt.

- 22 augustus 2017 - Robert RIMEZ

Ik gebruik de documentatie voor het organiseren van privé-reizen en reizen met een groep vrienden of kennissen.De tips zijn altijd interessant, mooie wandelingen!

- 8 augustus 2017 - Herman Jan

Als regelmatige bezoeker van 'Den Nord', kan ik al op voorhand opmaken dat deze route degelijk opgesteld is. De 'basis' Casselberg is meer dan de moeite om te bezoeken. Liefhebbers van boswandelingen kunnen hun hartje ophalen in het bos van Clairmarais. langs de weg in het bos richting "Étang d'Harcelles" zijn talrijke picknick tafels en banken geplaatst (korte wandelus rond het meer, hoofdzakelijk paden in ruitmotief in de rest van het bos). Een pluim voor het team van "Euroroutes"!

- 1 augustus 2017 - freddy

Vooraleer naar saint omer te rijden, cassel bezocht. Dit stadje is de moeite waard om te bezoeken (volg eveneens de aanbevolen wandeling in het reisroutes mapje). Zeker iets gaan eten/drinken in het oudste estaminent (zalige inrichting van het pand op de 1e verdieping en prachtig vergezicht). De wandeling in saint omer is perfect, eerst de aanbevolen wandeling gevolgt en doordat het stadje klein is daarna zelf op avontuur geweest. Voor de bloemenliefhebbers zeker de jardin public bezoeken. Op naar de volgende trip met de reisroutes informatie in de hand.

3 dagen Hôtel du Golf *** regio Saint-Omer met ontbijtbuffet

3 dagen Hôtel du Golf *** regio Saint-Omer met ontbijtbuffet

In het Hôtel du Golf *** kan je genieten van rust in een mooi decor met gratis toegang tot sauna en bubbelbad. Ideaal gelegen om de bezienswaardigheden van Saint-Omer met o.m. La Coupole te bezoeken.

Gratis rondreis Land van Saint-Omer downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?