FB

Ervaringen "Noord-Brabant autoroute met Bergen op Zoom en Breda"

19 ervaringen

- 28 maart 2019 - Hilde Lens

Wij bereiden onze uitstappen altijd voor met Reisroutes. Hiermee kom je altijd op verrassende plekjes, pleintjes en bezienswaardigheden die je anders niet zou gezien hebben. Bedankt Reisroutes.

- 23 maart 2019 - Aloys Tijdink

De autoroutes en stadswandelingen die ik aangevraagd heb, zijn van "mijn" eigen provincie. Geweldig zoals de keuze van de routes en stadswandelingen gemaakt is. Ik kan iedereen, die onze provincie wil bezoeken, deze routes aan bevelen.

- 20 maart 2019 - Guy Fouquet

een heel interessant parours, met plekjes waarvan we zelfs nog nooit van gehoord hadden

- 19 maart 2019 - Katrien

Duidelijke uitleg, leuke weetjes en de bijzonderste bezienswaardigheden vind je telkens terug in jullie gidsjes. Een aanrader voor iedereen! Doe zo verder, wij genieten ervan.

- 19 maart 2019 - hilde

We gaan er zeker gebruik van maken, doen we altijd, duidelijk en veel info, bedankt!

- 18 maart 2019 - Joke Verkerk

Helaas deze mooie autoroute nog niet gereden, maar ben dat zeker nog van plan!

- 18 maart 2019 - J.Ligtvoet

Woon in W. Brabant, en mag concluderen dat de route puik is opgezet, zelf ik leerde van mijn directe omgeving. Goed idee zou het zijn de autoroute te complementeren met fietsroutes. Er ligt een uitgebreid fietspadensysteem, waarbij je steeds genummerde en gekleurde paaltjes volgt; bv. bijv. Klaverenvrouwkes-route en smokkelaaarsroute Met de auto naar een B=B rijden en daar de fiets pakken is boeiend, zeker in de grensstreek met Vlaanderen.Ik zou ook naar de OLV abdij van de trappisten in Zundert gaan, en ook naar daar tegenover de oudste herberg van Nederland ( Herberg in den Anker) en de 80 bunders veengebied eploireren.

- 18 oktober 2018 - Rien

Leuke gids, korte en bondige, to the point beschrijvingen, handige gids, alles wat nodig is in een kort boekje. Goed uitgekiende stadswandelingen. Aanrader!

- 7 oktober 2018 - Moschowski Alexander

Geweldig goed !Zit in de to do list van november 2018 !

- 1 oktober 2018 - Marly Meulenberg

Breda geweldige stad en heel veel te zien!!

Proef Noord-Brabant - 3 dagen incl. 1x diner

Proef Noord-Brabant - 3 dagen incl. 1x diner

Twee overnachtingen met ontbijtbuffet en 1x diner, een fietsroute, bezoek en proeverij bij kaas- en wijnboer en 1x toegang tot de relaxruimte van het hotel. Fietsstalling voorzien, fietshuur mogelijk.

Gratis autoroute Noord-Brabant West downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?