FB

Ervaringen "Autoroute krekengebied België-Nederland"

58 ervaringen

- 8 september 2018 - Suzy Vaes

Het was een leuke route alleen jammer dat deze niet bewegwijzerd is en dat je steeds opnieuw de coördinaten moet ingeven of aan de kant moet gaan staan om de route op papier te raadplegen. Daarbij hadden wij de pech dat er heel wat omleidingen waren zodat we meermaals op hetzelfde punt beland zijn, maar ja daar kunnen jullie niets aan veranderen.

- 15 augustus 2018 - filip landuyt

zéér leuke&mooie route. vele mooie plezante routes, zeker de moeite om te checken, aanrader!

- 28 juli 2018 - VAN BORM BERTHA

We dachten dan we de krekenroute kende, maar niets is waar.We rijden dikwijls langs de (kleine) kreken en die vonden we al zo mooi. De krekenroute die we van U hebben mogen ontvangen is nog mooier en was voor ons ongekend. We hebben onze vrienden ook al van deze mooie route verteld.Het is er echt rustig en zo mooi van natuur. Bedank hoor ! We genieten ervan.

- 23 juli 2018 - Lieve De Sutter

Een schitterende route! Je kan ze volledig rijden met de auto en genieten van alle variaties die het krekengebied verrassend te bieden heeft. Je kan ze ook in stukjes fietsen. Deze route heeft ons echt langs de mooiste plekjes van het Meetjesland gebracht. Heel erg bedankt!

- 6 juli 2018 - Daniëlle

Ik wilde de route alleen doen en dan met de auto maar ik kwam er eigenlijk niet uit. Lezen en rijden gaat niet dus moest ik steeds stoppen. Er stonden lastig te vinden aanknopingspunten voor m’n navigatie en de coordinatiepunten daar kon ik niets mee, wist niet wat daar mee te doen. Wat ik heb gezien was wel mooi maar op een gegeven moment raakte ik steeds van de route en ben ik ermee gestopt.

- 12 januari 2018 - Frans Mortier

Het was, zoals aangekondigd, rot weer en daarom hadden we voor deze autorondrit ipv een fikse wandeling gekozen. Eigenlijk was dit onze eerste autorondrit die we hebben geprobeerd en ... ... we hebben genoten. Het Krekengebied is prachtig, de dorpskernen gezellig en de mensen warm. We gaan dezelfde rondrit zeker nog eens doen maar dan wel bij beter weer zodat we de voorgestelde wandelingen ook kunnen doen.

- 25 oktober 2017 - Juul

Mooie route.

- 23 oktober 2017 - Crapoen Jean-pierre

Heel mooi route om nog eens te doen

- 29 augustus 2017 - Leen Praet

Zeer mooie route door een mooie streek. Het was was goed dat wij de route volgden via het kaartje en de routeplanner die wij hadden want volgens mij ontbraken er hier en daar een aantal wegwijzers ...

- 24 augustus 2017 - de boeck marlene

fijne route , met prachtige landschappen en historische gebouwen . Zeer rustgevend . Jammer dat we hier en daar wat rond dienden te rijden ( verkeerswerken ) . Leuke eet- en drankgelegenheden onderweg

Gratis rondreis Krekengebied autoroute downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?