Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Route door La Petite Suisse in G.H. Luxemburg + kaart"

52 ervaringen

- 22 september 2020 - Marie anne

Vind het zeer goed. Zoek ook een goeie verbinding met openbaar vervoer om er naar toe te gaan. Het zijn hele leuke uitstappen om eens te doen

- 30 juli 2019 - Marianne

Geweldige route!! Moesten hier en daar een omweggetje maken ivm wegopbreking maar... gehele route kunnen lopen!! Top!

- 18 juli 2019 - Robert Barra

Prima service. Jammer niet in het nederlands zoals brochure hotels en restaurants. Wij zijn beiden niet meer zogoed te been en zoeken graag reisroutes met de auto en de brochure hotels kan goed helpen daarin, je kan nl uw GPS instellen op een van de adressen. Kortom brochures komen goed van pas. JMet vriendelijke groet, Robert

- 28 februari 2019 - W Mout

Ik hoop aankomende zomer gebruik te gaan maken van de tips. Alvast hartelijk dank voor deze service!

- 12 november 2018 - G Schot

Wij hebben de stadswandeling luxemburg-stad gedaan en dat was een mooie wandeling en voor iedereen te doen. Dank hiervoor.

- 26 augustus 2018 - G Peters

Ik vond de beschrijvingen zeer informatief, maar heb niet alles gebruikt. We hebben de prachtige E1 wandeling door het Mullerthal vanuit Echternacht gemaakt en de rondwandeling door Luxemburg-stad. Deze laatste is prima maar het kaartje was onduidelijk. De straten zijn nauwelijks te lezen. Een tweede kaartje van het centrum in detail zou mooi zijn.

- 15 mei 2018 - paul Gernay

De route is prachtig en heel duidelijk. Bij aankomst in Echternach kan je parkeren op de stadsparking naast de brug over de Sure. Van hieruit maak je nog een wandeling langs de Sure tot aan het station en je keert terug via de Rue de la Gare tot aan de Denzelt in het centrum. Bij het plein is ook de kerk gelegen waar de H. Willibrodus ligt begraven. Achter de kerk vind je een park waardoor je kunt wandelen tot je terug aan de brug bent en de parking ziet.

- 10 januari 2018 - cornelis tony

In december een 2-tal dagen in Clerveaux om een autorit met old timers voor te bereiden die doorgaat in april. Deze kaart heeft ons enorm geholpen om de mooiste wegen te zoeken. Zeker een aanrader voor wie de streek helemaal niet kent . Gewoon prachtige omgeving.

- 2 november 2017 - Jack Biskop

In oktober zaten we een weekje aan de Moezel in Duitsland en hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om weer eens door het prachtige Luxemburg heen te rijden. Een geweldige route die je langs verschillende hoogtepunten brengt, zoals het Müllerthal, Preekstoel en Perekop. In Beaufort nog langs het kasteel gereden en een stukje gewandeld richting Haller. Gelukkig was het lekker weer en konden we nog fijn op een terrasje zitten in Echternach. Super route!

- 28 augustus 2017 - Arno van Asten

we hebben begin augustus de route gereden vanaf ons hotel in Luxemburg stad en het was een mooie route. prima beschreven. In Larochette zijn we met de auto naar het kasteel gereden. Was erg rustig overal op de route. vervolgens naar Diekirch, Grevenmacher, Remich, Schengen, Monfort les Bains en terug naar Luxemburg stad. zeer aan te bevelen.

Hotel 3* GH.Luxemburg tussen Luxemburg en Echternach

Hotel 3* GH.Luxemburg tussen Luxemburg en Echternach

Centraal gelegen tussen Echternach en Luxemburg-stad. Goede klantenscore 8,3/10. Prijzen inclusief ontbijt. Gratis WiFi en gratis parkeren. Hotel met restaurant. Personeel spreekt Nederlands.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?