FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Gratis complete pdf-gids Portugal bij reservatie rondreis

Ervaringen "Route voor een fly & drive: Alentejo, Lissabon en Evora + kaart"

18 ervaringen

- 25 juli 2018 - Paul Peeters

De wandeling brengt je langs alle mooie plekjes en bezienswaardigheden. Je kan alles vlot te voet doen. In juli zitten die trams trouwens overvol. Je moet in die periode wel de enorme drukte er bij nemen. Gelukkig was het licht bewolkt waardoor de temperatuur net meeviel. Hartelijk dank. Dit was de derde trip met jullie info en weer een succes! Paul

- 27 april 2018 - Vanessa

Haalbare route in 9 dagen met veel mooie stop/slaapplaatsen. Sétubal vond ik persoonlijk geen vermelding waard maar dat is persoonlijk natuurlijk.

- 9 mei 2017 - T. van Bakel

Duidelijke voor ons informatieve tips voor onze as reis naar Portugal

- 6 mei 2017 - Erik

Goede en handige informatiebundel en gids.

- 11 september 2016 - Michiels

Zeer bruikbare informatie bij het plannen van onze reis.

- 6 september 2016 - Tony

de reisgids is praktisch opgesteld met voldoende informatie . Vooral de kombinatie van de route en de uitleg van de bezienswaardigheden is zeer handig

- 24 juli 2016 - Michiels

Zeer bruikbare informatie bij het plannen van onze reis.

- 8 juli 2016 - Hennie Naaktgeboren

We hebben de route gebruikt om een plan te maken voor onze rondreis. We zullen de hoogtepunten zekergaan bezoeken.

- 4 september 2015 - Romain Hulpia

Originele wandeling. Op 2 punten is de instructie wat onduidelijk: 1. bij het verlaten van de lift ga je niet onmiddellijk links, maar rechtdoor tot de Lago do Carmo (wellicht gezelligste pleintje van Lissabon) en daar eerste straat links (Calcado do Sacramento). 2. Bij het verlaten van de burcht hebben we vruchteloos gezocht naar de Rua da Costa do Castello. We zijn via een andere weg toch naar die straat gewest omdat we wisten dat op nr 7 een circusschool gevestigd is, waar je lekker lokaal kan eten en af en toe een circusact kan meepikken ( is ons ook gelukt). De organisatie heet Chapitô. Voor Belem kan je ook beter een volle dag uittrekken want om 5 u sluit de toren en om 6 u het klooster. Toch een zeer grote waardering voor de reisroute !!!

- 2 maart 2015 - Tini

Een goede wandeling, waarbij je langs veel bezienswaardigheden komt. Koop wel van te voren een Lisboacard of een dagkaart voor het openbaar vervoer.

Alentejo en Lissabon fly & drive 9 daagse rondreis

Alentejo en Lissabon fly & drive 9 daagse rondreis

Je verblijft op twee verschillende locaties: in Noord-Alentejo en ten zuiden van Lissabon. We selecteerden authentieke hotelletjes, voorzien van alle comfort. Inbegrepen: ontbijtbuffet, vlucht h/t en huurwagen (8x24u.).

Gratis rondreis Noord-Alentejo en Lissabon downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?