Ervaringen "Eilandhoppen Griekenland: Hoe doe je dit best?"

57 ervaringen

- 22 mei 2019 - Donald

Ik heb deze gids gedownloaded na een zeer positieve ervaring met een gids voor Spaanse costa's. Op zich bevat de gids Eilandhoppen Griekenland zeer veel nuttige info en tips ivm bezienswaardigheden in de Griekse eilanden. De informatie is luchtig opgevat en de mooie foto's spreken voor zich.

- 15 mei 2019 - Janny Brem

fantastisch samengestelde gids over de Griekse eilanden, genoeg informatie over het prachtige Griekenland

- 25 april 2019 - Rudy Gerritsen

Dit jaar voor de elfde keer naar een Grieks eiland. Voor het eerst naar Santorini. de informatie die beschikbaar is over Santorini is zeer uitgebreid en zeer goed bruikbaar voor ons om ons daar te vermaken. Met het aangeven van de plaatsen en de daarbij behorende objecten om te bezichtigen is voor ons een grote steun als we daar zijn en zullen dan ook geregeld terugkijken naar de info van de site.

- 23 april 2019 - Marja

Fijne overzichtelijke gids . We zullen hem nog vaak gaan gebruiken !

- 20 april 2019 - Patrick

Zeer zeker overzichtelijk, een zeer goede leidraad !

- 13 april 2019 - Catherine

Zeer duidelijk opgesteld, mooi evenwicht tussen de verschillende eilanden met zowel cultuur als natuur, verblijfplaatsen en bruikbare tips. De mooie foto’s werken aanstekelijk! We kijken al vol enthousiasme uit naar onze volgende reis naar het volgende eiland! Dankjewel!

- 1 maart 2019 - Temmerman Bernardine

deze gaan zeker goed van pas komen om te beslissen over onze vakantie

- 23 februari 2019 - Salaets Ghislain

Ik heb geen enkele opmerking. De gids is heel mooi gemaakt.

- 27 januari 2019 - Hugo Ronsmans

Interessante lectuur voor wie vooraf informatie wil om reisplannen uit te stippelen.

- 26 januari 2019 - Raphael De Wilde

Mooi overzicht met meer details dan bij andere overzichten. Daarom zeker bruikbaar voor onze trip nu september. Iets meer uitleg zou nog beter zijn, zoals uren en exacte adressen (voor gps van auto).

Gratis reisgids Griekse Eilanden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?