FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Dag 1 met Monschau zit in de gratis reisgids

Ervaringen "Autoroute (Motorroute) door de Noordeifel + kaart"

162 ervaringen

- 1 maart 2020 - Aad Molewijk

Zeer bruikbare tips.

- 13 augustus 2019 - A vd drift

Het was heel mooi veel gezien

- 18 juni 2019 - Hanslanz

Dit was nou precies het antwoord op onze vragen! Nu konden we een mooie route uitstippelen en goede verblijfadressen uitzoeken. Wat wil een mens nog meer? Toch?

- 11 juni 2019 - Hilde

Leuke , leerzame gids!

- 9 mei 2019 - Bert

Zo'n routes zijn erg mooi om te rijden (ben een relaxte rijder met 35 jaar ervaring op de teller). Alleen altijd jammer dat er veel te hard gereden wordt

- 7 mei 2019 - Sabine Van Orshaegen

Handige en overzichtelijke informatie waardoor we een tof en leerrijk weekend hebben beleefd in deze mooie streek .

- 10 maart 2019 - chribo

Deze reisgidsen zijn zeer nuttig om een reis voor te bereiden en een eerste indruk te krijgen van een streek.

- 9 maart 2019 - guido van Deynse

Mooie auto route die we zeker deze zomer zullen rijden. we zoeken nog enkele extra wandelroutes. Meestal als we een uitstap plannen kijken we in de archieven van de reisroutes van Geert. Steeds vinden we er tips en mooie routes .

- 6 maart 2019 - Coby Otten

Mooie en handige reisgids, wij wonen maar 50 km van de Eifel en zijn daar dus vaak te vinden ofwel met auto of motor maar ook voor te wandelen. De reisgids komt dan altijd goed van pas, we vinden er toch steeds weer wat nieuws in..... In één woord een fantastische reisgids..

- 5 maart 2019 - Eddy

Mooie autoroute en met de gids weet je dan telkens veel meer , plekjes waar je anders misschien nooit zou komen .Leuk voordeel, het is niet ver vanuit Belgie.

Hotel Haus am See *** Noordeifel

Wandelvakantie Eifel 4 dagen in hotel 3*

Haus am See *** is prachtig gelegen aan de Obersee. Wandelarrangement incl. rugzakje met wandelkaart, 2x lunchpakket, transfer naar vertrekplaats wandeling. 4-daags verblijf in half pension.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?