FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Dag 1 met Monschau zit in de gratis reisgids

Ervaringen "Autoroute (Motorroute) door de Noordeifel + kaart"

156 ervaringen

- 10 maart 2019 - chribo

Deze reisgidsen zijn zeer nuttig om een reis voor te bereiden en een eerste indruk te krijgen van een streek.

- 9 maart 2019 - guido van Deynse

Mooie auto route die we zeker deze zomer zullen rijden. we zoeken nog enkele extra wandelroutes. Meestal als we een uitstap plannen kijken we in de archieven van de reisroutes van Geert. Steeds vinden we er tips en mooie routes .

- 6 maart 2019 - Coby Otten

Mooie en handige reisgids, wij wonen maar 50 km van de Eifel en zijn daar dus vaak te vinden ofwel met auto of motor maar ook voor te wandelen. De reisgids komt dan altijd goed van pas, we vinden er toch steeds weer wat nieuws in..... In één woord een fantastische reisgids..

- 5 maart 2019 - Eddy

Mooie autoroute en met de gids weet je dan telkens veel meer , plekjes waar je anders misschien nooit zou komen .Leuk voordeel, het is niet ver vanuit Belgie.

- 5 maart 2019 - [email protected]

Goede reisinformatie, mooie streek. zeker een aanrader voor iedereen, die van wandelen in een mooie omgeving met vriendelijke mensen wil vertoeven.

- 22 februari 2019 - Patrick

Zeer goed. Was en is een aanzet voor het plannen van een route met mijn motorhome.

- 5 februari 2019 - Maria Billen

Leuke gids. Al enkele fijne wandelingen ontdekt die we zeker gaan doen. Ga er gebruik van maken tijdens onze uitstappen in de loop van dit jaar.

- 29 januari 2019 - Math Dassen

We hebben nog geen gebruik gemaakt van de gids op zich, wel heb ik al lezende in de gids vele leuke nog niet bezochte plekjes ontdekt. Deze zullen we met de gids in de hand , zeker gaan bezoeken . Hij is weer zeer uitgebreid en duidelijk beschreven. Hulde!!

- 29 januari 2019 - R. VD VEEN

Mooie reisgids met zeer nuttige tips! Wij gaan de route rijden met onze cabrio, hebben er veel zin in!

- 29 januari 2019 - Fred Demey

Tip: het bijvoegen van een aparte wandelkaart misschien. Dit geeft een goed beeld van de gids. met mooie foto's en wandelingen. De volledige gids heb ik echter niet aangekocht omwille van andere vakantieplannen.

Hotel Haus am See *** Noordeifel

Wandelvakantie Eifel 4 dagen in hotel 3*

Haus am See *** is prachtig gelegen aan de Obersee. Wandelarrangement incl. rugzakje met wandelkaart, 2x lunchpakket, transfer naar vertrekplaats wandeling. 4-daags verblijf in half pension.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?