FB

Ervaringen "Autorondreis Denemarken: Odense, Roskilde naar Kopenhagen + kaart"

15 ervaringen

- 24 mei 2019 - Micheline De Schrevel

Reisroute nog niet uitgetest, maar heeft gediend om onze toekomstige reis uit te stippen. Is goed uitgelegd. Heel nuttig. Bedankt.

- 6 mei 2019 - Cols JL

Prima reidgids

- 23 april 2019 - Catherine Meyers

We hadden een weekje Copenhagen gepland met de auto, en hebben de Autoreis Denemarken dus niet helemaal afgelegd, maar gebruikt voor enkele dagtrips vanuit Copenhagen: Roskilde, Frederiksborg en Helsingor. Stuk voor stuk pareltjes die we nooit hadden ontdekt zonder de Autoreis Denemarken! Veel dank!

- 22 februari 2019 - francine coninx

Super gids, gaan er zeker gebruik van maken!

- 11 november 2018 - herman zaalberg

heel interessant en duidelijk

- 1 september 2018 - Frans Fakkert

Goede informatie. Treffend. Ik vraag me af of integratie van de Margrietroute mogelijk zou zijn. Dit om de beschreven plaatsen met elkaar te verbinden. Deze touristische route leidt ook langs de mooiste plaatsen in Denemarken. Tip: benoem ook museum voor moderne kunst Louisiana in de route.

- 28 juli 2018 - Marc Van Roey

Zoals steeds, een heel mooie en duidelijke beschrijving. Wij kijken uit nar onze reis naar Denemarken eind augustus.

- 26 februari 2018 - Gunter Mertens

Deze route aanbevolen aan een collega, en zo leerde ze ook "reisroutes" kennen, tot groot enthousiasme ! Ze gaat pas in april naar Kopenhagen ...

- 3 juni 2017 - Luc Vervliet

Prima reisgids, uiterst handig

- 26 april 2016 - Ger

Wij gingen begin april voor 17 dagen naar Denemarken voor 2 feesten. Ik zag de route, terwijl ik al 50 jaar geleden daar voor de 1e keer, als jong manneke kwam. In de afgelopen 50 jaar vele malen terug geweest. Toch de route gedownload en meegenomen. Nu weet ik dat ik kan vertrouwen op deze site. Alles klopte perfect. En zelfs voor een "oude rot" nog bruikbare, goede en mooie tips !! Perfect en aan te bevelen. Dank en groetjes uit het Brabantse.

Gratis rondreis Denemarken downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?