FB

Ervaringen "Côte d'Opale, autoroute van Le Touquet tot Calais "

173 ervaringen

- 10 augustus 2018 - Suzanne

Heel interessante gids;overzichtelijk met duidelijke wandel plannen. We gaan niet meer op reis zonder.Mvg.

- 5 augustus 2018 - Ingrid

Stadswandelingen zijn duidelijk en goed bruikbaar. Ondertussen is de citadel van Montreuil sur mer betalend. Wandeling in Le Touquet-Paris-Plage biedt een aangename en afwisselende kennismaking.

- 4 augustus 2018 - Viviane De Koker

Ook iets het binnenland in zijn er mooie baantjes, rustige dorpjes en mooie landschappen.

- 30 juli 2018 - Sabine

Praktische gids om op korte tijd de stadjes en/of streek te verkennen, met wandelingen en bondige wetenswaardigheden over de 'highlights'. Hartelijk dank, we hebben er handig gebruik van gemaakt.

- 12 juni 2018 - Annemie

Ik had een geschenkbon gekregen voor een verblijf in St. Valéry s/Somme. Op weg daar naartoe en terug hebben wij grote delen van de route gevolgd en natuurlijk ook de nodige stops ingelast, de route aan onze noden aangepast, maar met de gegeven uitleg lukte dat perfect! De stadswandeling in Montreuil s/ Mer was top. Als meevaller mochten we de Citadelle gratis bezoeken, 1ste zondag van de maand is ingang in Franse musea gratis!

- 29 mei 2018 - Temmerman Chris

Zeer nuttige gids. Wij hebben twee wandelingen gevolgd en hebben ervan genoten

- 3 maart 2018 - A spriet

Wij plannen deze uitstap iets later, als het weer mooier is. De info en tips bevestigen wat vrienden vertellen. Maar het is al in een zeer bruikbaar format. Klaar voor onmiddellijk gebruik.

- 15 februari 2018 - Chantal

Wij zijn sinds eergisteren terug. Het was voor ons de eerste keer dat wij de streek bezochten en dankzij deze reisroute waren wij al min of meer voorbereid. Wij hebben elk stadje bezocht en ook telkens de stadswandeling gedaan. TOP !!!

- 12 februari 2018 - francis

Nog niet gereden, bedoeling is om deze te doen in het voorjaar.Voor ons slechts op een uurke dus iets om te doen in een weekend of-dag. Wij gebruiken geregeld routes van jullie en steeds interessante tips thx

- 4 februari 2018 - Vera

Plannen rondreis in Noord Frankrijk.Gids dient als voorbereiding.zeer interessante tips!!

Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. half pension

Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. half pension

Beleef de charme van dit 18de-eeuwse kasteelhotel. Op 10 km ligt Boulogne-sur-Mer, hoofdstad van de Opaalkust. Ideale ligging om de Côte d'Opale te verkennen. Verblijf inclusief ontbijtbuffet.

va.115
Boek nu
Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. ontbijtbuffet

Côte d'Opale 3 dagen incl. ontbijtbuffet

Hotel Du Parc Hardelot *** ligt tussen Boulogne-sur-Mer en Le Touquet. Het hotel zelf ligt in een groen park van 3 hectaren. Verblijf inclusief ontbijtbuffet. Half pension mogelijk. Gratis WiFi, sauna en parking.

va.89
Boek nu

Gratis rondreis Côte d'Opale downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?