FB

Ervaringen "Côte d'Opale, autoroute van Le Touquet tot Calais "

167 ervaringen

- 3 maart 2018 - A spriet

Wij plannen deze uitstap iets later, als het weer mooier is. De info en tips bevestigen wat vrienden vertellen. Maar het is al in een zeer bruikbaar format. Klaar voor onmiddellijk gebruik.

- 15 februari 2018 - Chantal

Wij zijn sinds eergisteren terug. Het was voor ons de eerste keer dat wij de streek bezochten en dankzij deze reisroute waren wij al min of meer voorbereid. Wij hebben elk stadje bezocht en ook telkens de stadswandeling gedaan. TOP !!!

- 12 februari 2018 - francis

Nog niet gereden, bedoeling is om deze te doen in het voorjaar.Voor ons slechts op een uurke dus iets om te doen in een weekend of-dag. Wij gebruiken geregeld routes van jullie en steeds interessante tips thx

- 4 februari 2018 - Vera

Plannen rondreis in Noord Frankrijk.Gids dient als voorbereiding.zeer interessante tips!!

- 3 februari 2018 - Geert

kijk er naar uit om de regio opnieuw te bezoeken; met behulp van nuttige info en tips zullen we deze keer nog meer en beter de streek ontdekken

- 26 januari 2018 - Richard

Nog niet gereden. Dowmload voor plannen van verschillende trips. Hetgeen ik gelezen heb ben ik zeer positief dat het mooie dagen gaan worden.

- 25 januari 2018 - Sonn Franken

Tja, je bent het al gewoon h'! Deze reisgids is ook weer meer dan uitstekend, met prachtige foto's en meer dan genoeg momenten creërend dat je de wens uitspreekt om op vakantie te gaan. Zo moet een gids zijn; verleidend elke keer als je er in duikt. Toppie weer voor een prima omgeving om uit te waaien, je ogen uit te kijken en een aangename tijd te vertoeven.

- 25 januari 2018 - Marc

Reis werd nog niet ondernomen, gids dient momenteel ter voorbereiding. Wel heel nuttig door zijn vele tips.

- 24 januari 2018 - willy remans

Wij zijn reeds enkele keren in deze regio geweest. Gids was mooie herinnering aan hetgeen we hier zagen en voelden. Mooi gebied met veel natuur, prachtige kustformaties, leuk wandelgebied en zalige stilte.

- 24 januari 2018 - willy remans

wij zijn reeds enkele keren ter plaatse geweest. Heel mooi gebied als je houdt van de natuur, de kust en stilte.

Gratis rondreis Côte d'Opale downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?