FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Champagnestreek: 3-daagse autoroute, van Marne tot Reims"

137 ervaringen

- 16 september 2019 - Wim Verheyen

Zeer goede reisgids. We hebben de auto- en wandelroutes gevolgd. Eventueel de routes digitaal voorzien zodat deze op een gps geplaatst worden.

- 7 juli 2019 - reyns frans

zeer tevreden

- 23 juni 2019 - reyns frans

zeer teveden

- 18 maart 2019 - Roland Van Cauwenberghe

Goeie gids !

- 5 maart 2019 - De Winter Geert

altijd handig bij het uitstippelen van onze fietsroute, overzichtelijk en duidelijk, eveneens bij het boeken van ons verblijf , dank u wel

- 3 maart 2019 - yves

zeer goede beschrijving van de reisroute bedankt voor alle nuttige info Mvg Yves

- 11 september 2018 - D Boztas

prima en duidelijk.

- 2 juli 2018 - Maureen Cherlet

Praktische tips !

- 17 februari 2017 - Hagaarke

Wordt einde maart uitgetest. Gezien vorige ervaringen, twijfel ik niet aan het resultaat (dus : goed!).

- 15 januari 2017 - Noud

Wij hebben verschillende gidsen gedownload om onze eerste vakantie in Frankrijk voor te bereiden. Aan de hand van deze gidsen gaan we onze camper reis plannen.WE kijken er naar uit.

Hostellerie du Mont Aimé**** inclusief 2x diner en extra's

Champagne gastronomisch 3 of 4 dagen

Hostellerie du Mont Aimé **** ligt tussen de champagnevelden van de Côte des Blancs.  Inclusief 1x 4-gangendiner, 1x gastronomisch 5-gangendiner, bezoek champagnekelder, 1 picknick of 1 fl. champagne. Complete reisgids Champagne gratis bij reservatie.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?