FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Nog veel meer Champagnestreken in de complete reisgids.

Ervaringen "Weekendje weg in de Champagnestreek: route langs bijzondere plaatsen"

54 ervaringen

- 21 september 2018 - Herrling

Complete volwaardige gids om 4 dagen in de Champagnestreek te vertoeven. Een aanrader.

- 27 augustus 2018 - Vandecasteele Luc

goede beschrijvingen en duideijke info bedankt

- 16 augustus 2018 - M.Knockaert

Hallo, wij vertrekken op 26 augustus en ben ervan overtuigd dat de routes en de wandelingen door U aangeboden weer prima in orde zullen zijn daarvoor vriendelijke dank

- 16 juli 2018 - christine

Ik gebruik altijd deze samenvatting om onze mototrip voor te bereiden in detail en kom altijd toffe tips for trips tegen. Een aanrader als je een goede basis wil om een bepaalde streek beter te leren kennen, voeg daarbij nog wat opzoekingswerk op Internet of reisgids en je hebt de perfecte trip.

- 7 juli 2018 - Giebens

Prima info

- 4 juli 2018 - Hilde Vanhaesebroecke

Voor ons altijd goede tips en weetjes binnen onze interesse. Merci

- 4 juli 2018 - Chr.Ardillac Hoebeke

Zeer geslaagd deze route. Wij gaan sinds jaren naar de champagnestreek en dachten reeds alles ontdekt te hebben, met deze route te volgen hebben we nog heel wat meer super interessante plaatsen en dingen ontdekt. Zeker een aanrader!

- 3 juli 2018 - Andries

Deze route lijkt me geknipt om eens te rijden. Je rijdt er vaak doorheen en dan geniet je van het landschap en denkt, ik zou eigenlijk eens moeten stoppen in Reims, Eperney of Chalons.

- 3 juli 2018 - Frieda Hermans

De reisgids is een aanrader. Prachtige reisroutes, je komt op plaatsen die niet te toeristisch zijn en toch mooi. Reisgids is ook goed geïllustreerd met foto's die je zin geven om er naar toe te gaan.

- 3 juli 2018 - A.Krutzen

Een mooie gids met goede uitleg en documentatie van de route's. Mooi boekwerk on te bewaren

Hostellerie du Mont Aimé**** inclusief 2x diner en extra's

Champagne gastronomisch 3 of 4 dagen

Hostellerie du Mont Aimé **** ligt tussen de champagnevelden van de Côte des Blancs.  Inclusief 1x 4-gangendiner, 1x gastronomisch 5-gangendiner, bezoek champagnekelder, 1 picknick of 1 fl. champagne. Complete reisgids Champagne gratis bij reservatie.

Download gratis preview reisgids Champagne

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?