Complete reisgids kopen voor € 10

Nog veel meer Champagnestreken in de complete reisgids.

Ervaringen "Weekendje weg in de Champagnestreek: route langs bijzondere plaatsen"

74 ervaringen

- 13 oktober 2022 - nadine.scheirens

Prima gids! Leuk om te lezen. Zin om te vertrekken!!!

- 12 september 2022 - Nadina

Gewoon fantastisch!

- 30 juni 2022 - Christian Vanpee

Zeer goede reisgidsen...

- 27 mei 2022 - rik aerts

wij verbleven in mont aime, in cote des blancs, zeker een aanrader. wij houden meer van kleinere champagneboeren te bezoeken omdat er dan meer persoonlijk contact is stadswandeling in chalon was erg leuk.

- 21 maart 2022 - Jan Dielen

goede info en georganiseerd

- 27 juli 2021 - Johan en Els Blondeel-Dossche

Interessante gids. Mooie plekje ontdekt in de Marne. Een aanrader voor elk van jullie.

- 23 september 2020 - Vansimpsen Annick

Paus Urbain in Châtillon : wat een uitzichtspunt,zeker doen als je in de regio bent en ook het Memorial in Dormans,bijzonder mooi, en zo een mooi wandelpark.Chateau Thierry hebben we ook bezocht,ook tof en de rest van de route hebben we gevolgd maar we hadden tijd te kort, maar zeker een mooie route!!!

- 18 september 2020 - William De Troye

Een hele overzichtelijke en gedetailleerde brochure. Wij zullen er heel erg van genieten, want deze streek hebben wij nog niet ontdekt.

- 9 september 2020 - Geeraerts

Ik vind het heel goed , meerdere prijzen en locatie’s ,top!!

- 8 september 2020 - Patrick Elsen

Super en handige gids voor één van mijn favoriete bestemmingen. De nodige tips voor logies en bezienswaardigheden zijn er duidelijk in vervat !

Hostellerie du Mont Aimé**** inclusief 2x diner en extra's

Champagne gastronomisch 3 of 4 dagen

Hostellerie du Mont Aimé **** ligt tussen de champagnevelden van de Côte des Blancs.  Inclusief 1x 4-gangendiner, 1x gastronomisch 5-gangendiner, bezoek champagnekelder, 1 picknick of 1 fl. champagne. Complete reisgids Champagne gratis bij reservatie.

Download gratis preview reisgids Champagne

Complete reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?