FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Nog veel meer Champagnestreken in de complete reisgids.

Ervaringen "Weekendje in de Champagne: route langs bijzondere plaatsen"

42 ervaringen

- 3 april 2018 - Judy Palmaers

Net ons weekend in de Champagnestreek erop zitten.Heel interessante tips. Zo interessant dat we maar de helft hebben kunnen doen, dus we gaan binnenkort weer terug ! Bedankt !!

- 20 februari 2018 - mariane.vandepitte

Beste, vooraleer ik op citytrip ga ga ik altijd langs bij Reisroutes.be. Uit al mijn vorige ervaringen en opzoekingen is dit wellicht de beste, meest volledige, site ivm wandel en/of autoroutes langs de meest waardevolle bezienswaardigheden. Deze in de champagnestreek volg ik begin april, maar ik twijfel niet om deze te volgen. Veel reisgenot ! Mariane

- 31 januari 2018 - Philip SARON

Ziet er zeer goed uit, maar wij gaan pas naar de champagnestreek eind augustus.

- 30 januari 2018 - Theo

Doorgelezen en ingepland in mijn reisvoorbereiding.

- 30 januari 2018 - Ingrid

Route nog niet gedaan maar zal zeker gebeuren met mobilhome deze zomer Wel camperfriend route aangeboden van champagnestreek en was dik ok.

- 30 januari 2018 - Walther Verstraeten

Hebben reeds verscheidene malen de Champagnestreek bezocht. Het is er nog nooit van gekomen om eens de stad Châlons-en-Champ. te bezoeken. Ik wist niet dat het zo'n interessante stad was. Weerom een gids die meer dan in orde is.

- 30 januari 2018 - Danny Devolder

Hallo,, Documentatie rap overlopen en dat ziet er héél goed uit. Bezoek is nog niet doorgegaan, is voorzien voor lente of zomer. Danny Devolder

- 30 januari 2018 - Opa Luc

ziet er mooi parcours uit. Staat op programma om met camper te doen.

- 17 oktober 2017 - Annie

Zeer goede route,ook zeer de moeite om te bezoeken op 10 minuten van Chateau-Thierry. Le cimetière Américain in Belleau alsook Le Musée de la Mémoire In Belleau en Le bois Belleau ook nog het prachtige Amerikaanse monument- We hebben ook een stop gemaakt in Oeuilly met drie museums ,klein dorpje en zeer mooi.

- 21 september 2017 - CALBRECHT Willy

Hebben reeds diverse keren de champagnestreek bezocht,maar jullie gids hebben ons diverse nieuwe plaatsen helpen ontdekken.

Hostellerie du Mont Aimé**** inclusief 2x diner en extra's

Champagne gastronomisch 3 of 4 dagen

Hostellerie du Mont Aimé **** ligt tussen de champagnevelden van de Côte des Blancs.  Inclusief 1x 4-gangendiner, 1x gastronomisch 5-gangendiner, bezoek champagnekelder, 1 picknick of 1 fl. champagne. Complete reisgids Champagne gratis bij reservatie.

Download gratis preview reisgids Champagne

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?