FB

Ervaringen "Molenland autoroute: Tielt, Ruiselede en Poeke"

35 ervaringen

- 19 juli 2016 - Decock gabriel

mooie route zullen we zeker nog eens doen maar er dan opletten wanneer er molens in werking zijn kasteel van poeke prachtig jammer dat het wat vervallen staat maar ja het zijn moeilijke tijden we hebben er begrip voor maar misschien toch de tuin onder deskundige leiding met veel vrijwilligers maar we hebben echt genoten van deze route we gaan er zeker nog doen in ons mooie land maar helaas soms miskend de mensen zoeken het liever ver

- 12 juli 2015 - Francis

Om voldoende tijd te hebben voor de daguitstap, hadden we een voor 1 nacht in Vinkt de B&B Anno 1756 geboekt, een aanrader!. Een mooie route met uitschieters in Vinkt, Kanegem en Ruislede. Het kasteeldomein in Poeke is niet de moeite om te bezoeken wegens geheel verwaarloosd. Het pittoreske stadje Tielt is daarentegen wél de moeite waard voor een bezoek, bij voorkeur op de uitgestippelde wandelroute.

- 18 juni 2015 - C. De Craemer

Het is een heel mooie route. We deden ze een stuk met de fiets!

- 16 juni 2015 - Denis De Keukeleire

Bijzonder leerrijke autorondrit doorheen een relatief onbekend landschap. Vinkt was een heel aandoenlijke beleving. In Kanegem kregen we een zondags-verrassing aangeboden door een lokale gids die ons gratis liet genieten van een interessante rondleiding inclusief filmpje over de beroemde Kanegemnaren. Ook de wandelroute in Tielt was een aangename ervaring. Blijkbaar zijn er nog wat molens in de omgeving, o.a. Knesselare, die niet ingeschakeld worden in de route.

- 2 juni 2015 - Véronique

Mooie trip, leuke wegen en verre uitzichten. Goede info. Lekkere italiaanse culinaire ontdekking in Tielt.

- 18 maart 2015 - Frans Vandeputte

heel mooie route, mooie streek ,en "tijdig " een terrasje (moet kunnen !)

- 18 juli 2014 - Verschueren Eddy

Mooi zonder meer, in een streek zoals zovele in Vlaanderen. Route volgt ook teveel en te lang N-wegen. Doe ze als je in de omgeving bent, want ze is geen extra verplaatsing van meer dan 100 km waard.

- 12 september 2013 - Molenstichting Weerterland

Leuke korte route, jammer dat er geen wegwijzers staan.

- 18 juli 2013 - gRETA cEUSTERMANS

Misschien een andere naam zoeken. Want echt veel molens zijn er niet.Verder wel een mooie trip , op sommige trajecten zijns de wegen wel heel smal.

- 3 juli 2013 - aerts firmin

het bezoek aan Tielt was een verrassing: heel boeiende stad- en voortreffelijke eetgelegenheden Ruiselede met zijn omgeving en molens: echt aan te bevelen toen was mijn tijd op: Poeke voor later ?

Gratis rondreis Molenland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?