Ervaringen "Molenland autoroute: Tielt, Ruiselede en Poeke"

42 ervaringen

- 22 februari 2022 - Lutgarde De Noyette

We deden deze trip kort na de middag + deeltje van de avond. Vinkt vonden we zeer interressant. We wisten niet dat de gruweldaden tegen de burgers ook in Vinkt gepleegd werden. Oradour- sur- Glane hebben we reeds bezocht. De reflectieruimte gaf ons een duidelijk beeld. We denken nog eens terug te gaan naar Kanegem omdat er nog geen bloemen te zien waren ( tijdsstip van het jaar) Spijtig dat het Kasteel van Poeke hier en daar wat verval vertoond. Misschien ook vermelden dat je kan parkeren aan het koetshuis van het kasteel. De route is was voor ons niet altijd even duidelijk. Af en toe moesten we een stukje terug keren. Tielt is niet groot maar het is interressant om te bezoeken door zijn rijke geschiedenis. Het is leuk om heel veel informatie te lezen over de molenlandroute en de bezienswaardigheden in Tielt zelf. Spijtig genoeg hebben we de poelberg niet meer kunnen bezoeken omdat het reeds donker was. We denken eraan om de route nog eens met de fiets af te leggen in de zomer en daar dan een volledige dag voor uit te trekken.

- 5 juni 2021 - annie Vlaemynck

Volgende week doe ik de trip grts

- 6 september 2020 - johan dewaele

mooie route

- 30 augustus 2020 - Hilde

Mooie route, goed te doen in 1dag. Knappe molens, wist niet dat we er hier in België nog zoveel hadden.

- 27 december 2019 - Danny Haezebrouck

Mooie dag beleeft. Tielt is zeker de moeite waard, klein maar fijn.

- 13 oktober 2019 - Geert Coghe

De moeite waard. Zeker doen.

- 11 augustus 2019 - Marie-Rose Van Eeckhout

Mooie route langs landelijke wegen.

- 20 mei 2019 - Vuylsteke Jean

Was zeer goed beschreven kan niet toevoegen Groetjes

- 15 januari 2018 - Rony

Mooie route. Maar niet bewegwijzerd. Ik heb het gpx-bestand op een fiets gps gezet, waarmee ik de route perfect met de auto kon rijden.

- 9 november 2017 - Tanja

Mooie streek. Bordjes van route zijn niet te volgen. De route zou beter te volgen zijn mochten er meer straatnamen vermeld zijn. Vooral de straatnamen nabij bezienswaardigheden.Voor herhaling vatbaar . Wel zou ik mijn picknickmand meenemen.

Gratis rondreis Molenland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?