FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van deze rondreis

Ervaringen "Rondreis veelzijdig Bretagne met de auto, route + kaart"

41 ervaringen

- 8 april 2019 - Katty Persiau

Een fijne ervaring , telkens nieuwe plaatsen ontdekken. Het was niet meer nodig om uren aan zoekwerk te verspillen. Alles was zeer duidelijk, zeker een aanrader. Mvg, Katty

- 19 februari 2019 - De Hoon F

Zeer interessant om verder mijn uitstappen te plannen

- 19 februari 2019 - DD

al meermaals Bretagne bezocht, maar nog altijd kan je van de rondreizen van reisroutes iets opsteken

- 19 februari 2019 - Termote Mark

Reisgids vind ik top, wij hebben al meermaals reisgidsen via jullie gevolgd en telkens was onze mening dezelfde: schitterend!!!

- 19 februari 2019 - Dorien Mertens

Heel duidelijk, mooie route!

- 20 december 2018 - H.van de Meerakker

Wat ik ervan gelezen heb zag er veel belovend uit, alleen jammer dat je maar de eerste twee dagen krijgt, terwijl ik de indruk had de complete reisgids gratis te mogen ontvangen.

- 9 september 2018 - Christa

Was heel interessant !!! Bedankt

- 8 september 2018 - Maesen

Interessante site, al veel gedownload en al verschillende verrassende plekjes ontdekt dakzij de tips. Voor elke vakantietrip wordt reisroutes geraadpleegd en steeds met succes.

- 31 augustus 2018 - Lena Verstraete

Goede basis om onze eigen reisroute uit te stippelen.

- 13 augustus 2018 - Gerdien Post

De leuke onverwachte straatjes, winkels, tips om iets te bekijken waar je anders langs heen zou lopen / rijden/ gaan.

Rondreis 8 dagen 'veelzijdig Bretagne'

Rondreis 8 dagen 'veelzijdig Bretagne'

Met deze rondreis verken je de zeer spectaculaire westkust van Bretagne. De hotels zijn gelegen op toplocaties om die wilde kusten te bezoeken. Verblijf in 3* en 4* hotel met ontbijtbuffet. Gratis uitgebreide reisgids vol praktische tips.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?