FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Autoroute De Panne - Koksijde in 10 hoogtepunten"

15 ervaringen

- 8 september 2015 - Vandoorne Dirk

Hebben met vrienden een fietsroute gemaakt in de streek van ongeveer 37 km in 1 dag. Kennen streek vrij goed en is er altijd leuk en gezellig met alle stopplaatsen om te vertoeven. Ideaal om eens te na zomeren. Met of zonder fiets.

- 16 juli 2015 - E.Jager.

We zijn net terug van de Belgische kust en hebben deze route ook gevolgd. Perfect. Een aanrader.

- 9 juli 2015 - Fam.DE VOS

Hebben de 10 hoogtepunten van De Panne-Koksijde gedownload om eenmaal als de vakantiedrukte wat voorbij is een dagje erop uit te trekken, kijken er al naar uit. Met dank, Familie DE VOS.

- 8 juli 2015 - Tokarek

Zeer goede ideeën opgedaan, zeker de wandelroutes. We hebben ervan genoten.

- 7 juli 2015 - DESENDER Pol

Hoeveel kost een rit Knokke - DePanne heen en terug als volwassene? Nergens vind ik tarieven op internet. Mag je daarmee ergens afstappen en terug opstappen ? Antwoord redactie: Beste. U kan de tarieven van de kusttram terug vinden op 
www.delijn.be  en doorklikken naar kusttram. Je vindt er onder tarieven o.a. een overzicht van voordelen op vervoer met De Lijn in combinatie met toegangskaart attracties. 


 

- 23 mei 2013 - Marc

Hele toffe ervaring. Gaan al enkele jaren op verlof in de Westhoek, maar toch vele nieuwe dingen gezien en gedaan. Fietstochten al gedaan, wandelingen voor dit jaar. Aanrader

- 13 augustus 2012 - G Gielen

Deze route heeft ons weer nieuwe ideeën gegeven om deze streek beter te leren kennen. We waren er al enkele keren te gast, maar nu, met de fiets, hebben we opnieuw genoten!

- 5 augustus 2012 - Raf Flament

Dit is een prachtige wandelroute. Wij verblijven veel in die streek om te wandelen en kennen zo überhaupt wel een beetje al die natuurreservaten maar toch is het steeds opnieuw genieten van deze fenomenale streek. Ter informatie aan de wandelaars. Probeer eens het wandelknooppuntennet van de Westkust: een PARELTJE voor stappers. Je gaat via nummers tot in Frankrijk (Ghyvelde (schitterende duinen) en Bray-Dune. Dit wandelknooppuntennetwerk (6 euro)loopt tot in Nieuwpoort. Onlangs werd ook het Kustroute-wandelknooppuntennetwerk geopend tot aan de Nederlandse grens . Het verbindt de Westkustroute met de Zwinknooppunten. SCHITTEREND. Reisroutes levert prachtige routes af. Dank en proficiat

- 10 juli 2012 - Luc Vanden Bulcke

Heb veel van deze wandeling opgestoken. Vooral het natuurreservaat "De Nachtegaal" doorheen hetwelk wij een 14 km lange wandeling maakten heeft ons in positieve zin verrast.

- 16 maart 2012 - Lambert Marc

Schitterende rondrit en wandelingen... de moeite om deze te downloaden en ervan te genieten!!!

 

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?