FB

Ervaringen "Mallorca rondreis"

13 ervaringen

- 15 maart 2020 - leon defontaines

Zal zeer nuttig zijn, bedankt

- 8 februari 2020 - Willy Sieuw

Wij hebben de 9 daagse rondreis geboekt naar Mallorca met dank aan jullie info. Een hernieuwing van ons huwelijk reis 50 jaar geleden. We kijken er naar uit. mvg Therese & Willy

- 4 februari 2020 - leon defontaines

Nuttige en bruikbare info, bedankt

- 26 januari 2020 - Teus van Buuren

Een site die waardevol is voor je al je vakantie voorbereidingen. Echt een aanrader.

- 26 januari 2020 - Caroline Deplae

Zeer mooie brochure met mooie streken en leuke tips

- 31 december 2019 - Patric Groenen

Bij de voorbereiding van onze vakanties gebruiken we al vele jaren de reisgidsen van ‘reisroutes’, ze bevatten waardevolle informatie over de plek waar wij naar toe willen gaan en zijn voor ons onmisbaar geworden om onze reis uit te stippelen. Voor onze vakantie naar Mallorca was dat niet anders!

- 10 april 2019 - samira

Voor mij is jullie reisgids goed. De inhoud is duidelijk. Jullie context is prima. De kleuren die jullie gebruiken is fijn. Een tip is dan de aantal pagina's mogen minder.

- 5 februari 2019 - Coppens Viviane

Super handig !! Hier gaan wij deze zomer zeker gebruik van maken tijdens onze vakantie !

- 14 augustus 2018 - Eric

We hebben de stadswandeling in Palma de Mallorca gedaan. De weg is duidelijk aangegeven en makkelijk te volgen. Je komt op deze manier langs de belangrijkste zaken en de uitleg juist voldoende voor ons. We zijn altijd tevreden over de routes.

- 6 maart 2018 - rudi

Werkelijk boeiende info voor veel tips en leuke beschrijvingen van wandel- en fietsuitstappen. Knappe samensteling.

Verrassend Mallorca 9-daagse rondreis fly & drive

Verrassend Mallorca 9-daagse rondreis fly & drive

Je verblijft op Mallorca op drie verschillende locaties, aan elke kant van het eiland. Zo hoef je je niet ver te verplaatsen om alle aspecten van Mallorca te zien. Inbegrepen: verblijf met ontbijtbuffet in drie hotels, huurauto, vlucht h/t vanuit Brussel.

Gratis preview reisgids Balearen downloaden

Koop de volledige reisgids voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?