FB

Ervaringen "Oostkantons, verrassend en onvergetelijk"

111 ervaringen

- 29 augustus 2019 - Caroline

Zeer interessante brochure, de route kon zonder problemen gedownload worden en zonder problemen met de moto gevolgd worden. We hadden wel de beschrijving bij de hand wat het nog gemakkelijker maakte om alles te vinden, vooral omdat sommige vermelde punten niet meer aanwezig waren (natuurwandeling in Hoge Venen) volgens de beschrijving. Door jullie beschrijving konden we dan wel nog de wandeling doen. We zijn zeker van plan om nog delen uit de gids te volgen bij onze volgende uitstap. Dankjewel!

- 11 augustus 2019 - Brigitte

Zeer mooie gids en al gebruik kunnen maken van de fietsroute Marche / Rochefort. Bijzonder goed meegevallen.

- 6 augustus 2019 - J. van Kraaij

SUPER!

- 15 juli 2019 - Michel

Helemaal top, jouw routes!! dank je wel :)

- 8 juli 2019 - Lut

ik heb de stadswandeling van Luik gedaan, het was heel goed uitgelegd, maar niet kinderlijk eenvoudig, je moest je ogen goed openhouden en dat vond ik wel goed, zodat je niet het gevoel kreeg dat je een kuddedier was dat de leider volgde, de leuke tips van eten en drinken waren WAAR!!! een zalige dag in Luik!!!

- 27 mei 2019 - Henk Fokker

Duidelijke en veel informatie (beschrijving) nu nog de routes rijden (in september).

- 12 mei 2019 - Johan Arentshorst

Ik vond de bordjes slecht zichtbaar, van mij mag u een andere kleur gebruiken. Mvg.

- 10 mei 2019 - L.Wijnhoven

Geweldig goed naslagwerk om alles voor te bereiden, zelfs via je Iphone op je locatie te raadplegen

- 8 april 2019 - Annemie baeten

Zeer duidelijk mooi uitgeschreven

- 3 april 2019 - lode de jonck

Goede morgen Geert, Bedankt voor de reisroutes. Duidelijke info omtrent wat er te beleven, te ontdekken, te herinneren is. Ook duidelijk te volgen bewegwijzering. Wat ik wel ontbrekend vind in de " Ardennengids ", is een overzichtplannetje bij de inhoudstabel. Zo een kleurenkaartje van het gebied met aanduiding van de auto-, fiets- en wandelroutes. In de reisroutes van Vlaanderen staat zo'n kaartje mee vooraan. Dat geeft een beter en vlotter overzicht bij keuze van planning van een trip. Vriendelijke groeten, Lode.

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape biedt je meer dan 1600 volledig uitgeruste vakantiehuizen en luxe villa’s in Belgische Ardennen. Allen werden ze zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, gezelligheid, comfort en ligging.

Gratis rondreis Oostkantons downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?