Volledige reisgids kopen voor € 10

Een compleet roadbook bij reservatie van deze rondreis

Ervaringen "Rondreis Andalusië met huurauto: Mijn route voor 8 dagen + kaart"

15 ervaringen

- 21 september 2023 - Ad

Veel nuttige en duidelijke informatie welke wij hebben gebruikt op onze rondreis.

- 5 december 2018 - Edwin Melotte

Gids ziet er praktisch en bruikbaar uit Zullen hem zeker verder beoordelen bij de planning van onze vakantie in mei of juni

- 5 december 2018 - Greet Willems

We zijn van plan om deze route met onze mobilhome te rijden volgend voorjaar, we verheugen er ons al op, want de reisbrochures die jullie ons verstrekken zitten altijd vol mooie, en interessante tips, waarvoor dank.

- 5 december 2018 - Pb

Ik deed enkel de stadswandeling in Malaga. Goede wandeling. Als je ook de verschillende onderdelen wil bezoeken, kan je beter 2 dagen voorzien. In december is een avondwandeling de moeite omwille van de verlichting

- 5 december 2018 - Georges ANTHOON

fanatatisch mooi uitgewerkt zoals altijd!

- 6 september 2018 - Paul Helsen

Interessant document, mooi beschreven.

- 28 augustus 2018 - Servé

Bravissimo, ga zo door, dan ga ik elke keer met plezier erop uit.

- 11 november 2016 - Jos

Gebruik dit als leidraad om mijn reis voor te bereiden. Geeft nogal een goed overzicht wat (toeristisch) aantrekkelijk is in Andalusië, maar zal wel op zoek moeten gaan naar meer gedetailleerde informatie. De gids van Granada bv is zeer bruikbaar hiervoor.

- 9 juni 2015 - luc abé

hebben niet dezelfde route genemen, wel als info om onze vakantie zelf te bepalen. Zijn in 12 dagen van Malaga naar Antequera gereden,na 3 overnachtingen door naar Cordoba via Priego de cordoba, na 2 overnachtingen naar Baeza en Ubeda, vandaar naar Granada (3 overnachtingen) en tot slot nog 2 dagen strandvakantie in Torremolinos. Prachtige streek, mooie natuur en vooral schat aan cultuur,tijd tekort Andalusie is de moeite waard al hebben we maar een stukje van het oostelijke gedeelte gezien.

- 8 juni 2015 - Hendrikx Chris

We hebben nu enkel Ronda aangedaan en de trip allen al was de moeite waard. Ronda zelf is uniek en als je alles wil zien heb je toch een ganse dag nodig. Wij hebben er alleszins van genoten!

Rondreizen Andalusië 8 dagen fly & drive va. € 845

Rondreizen Andalusië 8 tot 15 dagen fly & drive

We brengen je opnieuw naar de mooiste plekjes van Andalusië, inclusief een uitgebreid roadbook. Telkens verblijf je op meerdere locaties. Rondreizen met verschillende thema's en ook beschikbaar als fly & drive.

va.845
Ontdek ze nu

Gratis inspiratiegids rondreis Andalusië downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?