FB

Reisroutes @ Home

Geen lange wachtrijen, zekerheid dat je binnen mag, geen stress, enorm veel zien op korte tijd

Dat zijn zowat de voordelen als je je tickets op voorhand koopt. Als je een stad of regio bezoekt dan wil je zeker zijn dat je een aantal hoogtepunten kunt bezoeken. Maar sommige steden lijken wel pretparken met uren wachttijden of je komt er zelfs geheel niet in! Als je je tickets op voorhand hebt gekocht dan heb je dit probleem niet. Via een 'fast lane' zijn de wachttijden heel beperkt of onbestaande. Bezoek je het Alhambra in Granada, het Uffizi museum in Firenze, de Sagrada Familia in Barcelona en het Vaticaan in Rome dan is een op voorhand gekocht ticket een must. En bij heel wat activiteiten krijg je er ook nog een korting bovenop!

Overzicht van de topbestemmingen:

Printen - afhalen of op je mobieltje

Meer en meer van de tickets hoef je niet meer te printen, je kan de code opslaan op je mobieltje. Doch dat is niet het geval voor alle activiteiten. Bij sommigen is een ticket thuis uitprinten nog een must. Lees goed de richtlijnen op het ticket, soms moet je eerst met de voucher een ticket gaan afhalen om je direct naar de ingang te kunnen begeven. Maar ook dat verloopt vlot zodat je niet veel tijd verliest.

Nog meer bestemmingen:

Op zoek naar inspirerende reisroutes?

Heldere reisgidsen met uitgestippelde wandelingen, rondreizen en fietsroutes en concrete, kant-en-klare reis info. Bespaar jezelf uren opzoekingswerk.

Ontdek de routes

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?