FB

Ervaringen "Fietsroute Diksmuide: fietsen door de IJzervallei"

175 ervaringen

- 15 augustus 2018 - Boone Eric

Het was best een leuke ervaring deze route door de ijzervallei te fietsen! Geen enkele negatieve opmerking!!!

- 14 augustus 2018 - darmont dirk

Waardevolle gids, mooie route, soms even zoeken naar knooppuntenbordje ... ze staan soms op zeer verschillende plaatsen, zodat je ze soms mist .. maar waarschijnlijk niet jullie fout. Wij hebben er zeker van genoten. Dank u .

- 9 augustus 2018 - Greet

Gisteren de route gefietst. Was zeer aangenaam fietsen. Alle knooppunten klopten en waren zeer goed aangegeven. Voldoende eet-en drinkgelegenheden onderweg. Was zeer mooi, langs de Ijzer. Rustige wegen en zeer goed bereisbaar. Een echte aanrader.

- 7 augustus 2018 - Kurt Roets

Zeer mooie een aanrader voor iedereen ,doen we nog een keer tijdens het verlof.

- 30 juli 2018 - christ meuleman

leuke landelijke fietstocht

- 4 juli 2018 - Yves herreman

Heel mooie route, gemakkelijk om je wagen te plaatsen aan de ijzertoren. Je rijd door een prachtig natuurgebied Aanrader voor iedereen.

- 4 juli 2018 - Dominique Algoet

Het was een erg aangename fietsroute om te doen. We hebben er ontzettend van genoten. Verder geen opmerkingen. Alles was ook duidelijk aangegeven

- 19 juni 2018 - krista degryse

heel mooi voorgesteld en heel leuk op te fietsen. prachtige streek en veel leuke tips voor de stopplaatsen. een aanrader voor iedere fietser !

- 15 juni 2018 - Lut

Prachtige route👍

- 15 juni 2018 - Maertens Krista

Ik op de scootmobiel en mijn man op de minifiets. GENOTEN van deze route ! En ..... we gaan er nog veel doen, dat is zeker !

Gratis fietsroute Diksmuide downloaden

Download fietsgids West-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?