FB

Ervaringen "Fietsen in Peer, op zoek naar Bruegel"

46 ervaringen

- 18 augustus 2019 - luk

mooie fietstocht,

- 17 augustus 2019 - Walter

Rustige fietsroute voor jong en oud door mooie rustige plaatsen. Schilderachtige Breugel taferelen zijn op verschillende plaatsen langs het parcours aangebracht. een aanrader voor wie een rustig niet te lang parcours wil fietsen dat duidelijk is aangegeven dankzij de knooppunten

- 10 augustus 2019 - Carlo van bael

Toffe route.

- 30 juli 2019 - Verbrugge Patrick

Een hele mooie fietstoer. Zeer mooi aangeduid. Heel divers: bos, velden. Zeer rustig zonder veel auto's. 10 op 10.

- 25 juni 2019 - Kris Abts

Mooie rustige fietsroute, die wijzelf nog een beetje uitgebreid hebben via knooppunten

- 31 mei 2019 - Willy Beyens

wij combineerden op zoek naar Breugel met een groter lus ( Eksel/Pelt/Kleine Brogel) die we zelf uitstippelden. Een mooie landelijke route met goede fietspaden. Weinig cafeetjes( afwijken van het parcours moet je doen!). Zeker een aanrader is het Ezelsbrugske in Pelt. Lekker ijs, vriendelijke gastvrouw en mooie tuin om even te rusten.

- 12 mei 2019 - [email protected]

geen opmerkingen alles ok

- 30 maart 2019 - Ingrid De Neve

Genoten van het mooi en gezellig stadje Peer. Mooie rustige fietsroute gestart aan De Breughelhoeve. En je ontdekt onderweg de schilderijen en het museum van Breughel. Hij is geboren in Kleine Brogel. Je geniet van mooie paardenweiden en gezellige terrasjes. Verblijf in De Boskar is een aanrader.

- 3 september 2018 - Lambrechts Daniel

Een route om en bij de 40km. Prachtig! Vertrokken en aangekomen in de stad Peer. Wist zelfs niet meer dat Peer een stad was (goed om mijn geheugen op te frissen). Ook de afbeeldingen van Bruegel langs de route waren mooi en leerrijk. Het was er ook heel rustig fietsen over goede fietspaden en wegen. Mooi terrasje gedaan in Elikon " Hoogmolen ", zeker een bezoekje waard. Over deze route zou ik zeggen. Heel mooi, meer van dat!!!

- 12 augustus 2018 - Eddy

Eerste gedeelte was afwisselend en boeiend en het laatste stuk eerder eentonig.

Gratis fietsroute Peer downloaden

Download fietsgids Limburg

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?