FB

Ervaringen "Bloesemfietsroute: Fietsen tussen de bloesems in de fruitstreek"

20 ervaringen

- 17 april 2018 - annemie

mooi uitgestippelde fietsroute. knooppunten duidelijk! We hebben gebruik gemaakt van de info bij de bezienswaardigheden. zeer tevreden.

- 30 oktober 2017 - Nancy

Omdat het lang geleden was dat we nog gefietst hadden, hebben wij de route van 30 km gekozen. Fantastisch was het! De hellingen zijn juist gedoseerd, mooie wegen. Wij hebben het ommetje genomen naar het doorzichtig kerkje. Er was wel 1 plekje waar de nummering verdwenen was.

- 26 mei 2017 - Rita

De bloesem was al verdwenen toen we de fietsroute gemaakt hebben maar dat hield ook in dat het erg rustig was om te fietsen. Het is een prachtige fietsroute, goed aangegeven. Hadden een route van 60 km gefietst. Toch blij met de e-bike.

- 2 mei 2017 - Marc Rooms

Mooie route, zeer duidelijk bewegwijzering. Aanrader

- 23 april 2017 - jean poesen

19/4/2017 Met vrienden uit Sint Niklaas de pracht van bloesemroute bewonderd, bij mooi zonnige weer en een drukte van jewelste op sommige plaatsen.

- 21 april 2017 - elst kamiel

Start in Mettekoven.Auto probleemloos geparkeerd aan a.d gelijknamige brasserie. Aanrader voor een hapje en een tapje. Hebben een mooi parcours afgelegd (51 km) i.d. omgeving. Gelukkig reden we met "ellentrik" want er zijn wel kuitenbijters te overwinnen. Rit gedaan op 9 april april met mooi fietsweer. Zeer tevreden over jullie informatie!

- 21 april 2017 - Freddy

alleen jammer van het spuiten van de bloesems, als je er langs fiets en je nat wordt door het spuiten, lijkt mij niet gezond

- 19 april 2017 - Martine

Zeer mooie route en al zeker in de bloesemperiode !

- 14 september 2016 - frank

zeer mooie route. zoals altijd zeer goed werk geleverd door de organisatoren die de route uitgeschreven hebben. een dikke pluim

- 13 september 2016 - Willem, Aalter

Heb de route gedaan vanuit de B&B in de Hoenshovenstraat en in wijzerzin met als voordeel dat de vrij steile klim in de buurt van Mettekoven in mijn geval op het einde kwam. Maar het panorama op de heuvelruggen is steeds overweldigend mooi: wat een prachtige kleurendeken over een weids landschap! En wat een opmerkelijke vierkantshoeven al dan niet met de kleuren van het plaatselijke kasteel. Alle 'beklimmingen' vallen trouwens erg goed mee, weliswaar met een e-bike maar wel in de eco-stand. Het was zalig fietsen langs de landelijke, autoluwe wegen en weggetjes tijdens de fruitpluk van appelen en peren. De uitzonderlijke najaarshitte deerde geenszins: dat komt o.m. door de afwisseling volle zon en schaduwrijke holle wegen en paadjes. De route is zeer goed bewegwijzerd (knooppunten)en voorzien van heel wat banken en pick-nick tafels. Kortom: de moeite waard om speciaal ervoor de moeilijke Brusselse Ring te trotseren! Ik zie nu al uit naar de Haspengouwse bloesemtijd!

Gratis fietsroute Haspengouw downloaden

Download reisgids Haspengouw

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?