FB

Ervaringen "Bloesemfietsroute: Fietsen tussen de bloesems in de fruitstreek"

21 ervaringen

- 14 januari 2019 - Betsy Verhagen

Goede info

- 17 april 2018 - annemie

mooi uitgestippelde fietsroute. knooppunten duidelijk! We hebben gebruik gemaakt van de info bij de bezienswaardigheden. zeer tevreden.

- 30 oktober 2017 - Nancy

Omdat het lang geleden was dat we nog gefietst hadden, hebben wij de route van 30 km gekozen. Fantastisch was het! De hellingen zijn juist gedoseerd, mooie wegen. Wij hebben het ommetje genomen naar het doorzichtig kerkje. Er was wel 1 plekje waar de nummering verdwenen was.

- 26 mei 2017 - Rita

De bloesem was al verdwenen toen we de fietsroute gemaakt hebben maar dat hield ook in dat het erg rustig was om te fietsen. Het is een prachtige fietsroute, goed aangegeven. Hadden een route van 60 km gefietst. Toch blij met de e-bike.

- 2 mei 2017 - Marc Rooms

Mooie route, zeer duidelijk bewegwijzering. Aanrader

- 23 april 2017 - jean poesen

19/4/2017 Met vrienden uit Sint Niklaas de pracht van bloesemroute bewonderd, bij mooi zonnige weer en een drukte van jewelste op sommige plaatsen.

- 21 april 2017 - elst kamiel

Start in Mettekoven.Auto probleemloos geparkeerd aan a.d gelijknamige brasserie. Aanrader voor een hapje en een tapje. Hebben een mooi parcours afgelegd (51 km) i.d. omgeving. Gelukkig reden we met "ellentrik" want er zijn wel kuitenbijters te overwinnen. Rit gedaan op 9 april april met mooi fietsweer. Zeer tevreden over jullie informatie!

- 21 april 2017 - Freddy

alleen jammer van het spuiten van de bloesems, als je er langs fiets en je nat wordt door het spuiten, lijkt mij niet gezond

- 19 april 2017 - Martine

Zeer mooie route en al zeker in de bloesemperiode !

- 14 september 2016 - frank

zeer mooie route. zoals altijd zeer goed werk geleverd door de organisatoren die de route uitgeschreven hebben. een dikke pluim

Gratis fietsroute Haspengouw downloaden

Download reisgids Haspengouw

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?