Ervaringen "Haspengouw: Fietsroute bier en fruit + kaart"

140 ervaringen

- 26 april 2017 - Mariette en Adri

Bij aankomst in Sint-Truiden eerst bij bureau van toerisme een fietskaart opgehaald. Deze was actueler en duidelijker dan de download. Daarna op de markt een bakje koffie gedronken. Vervolgens hebben we de route onder zonnige omstandigheden verreden. Kersenbloesem in volle glorie. Heel mooi. Wel blij dat mijn vrouw een elektrische fiets had. Terrein is behoorlijk heuvelachtig. We hebben de route op een doordeweekse dag gefietst en waarschijnlijk om die reden weinig fietsers gezien. Routebeschrijving was duidelijk en de route was zeer goed uitgepijld. Zeker een aanrader.

- 25 april 2017 - Lucia

Omgeving waar we vaak voor de autosport komen, maar op de fiets kun je er nog meer genieten, afwisselend, vlak en dan weer heuvelachtig. Vriendelijke boeren welke op hun landerijen aan het werk zijn. Kortom een goede route met duidelijke bewijzering. Vorige week nog een keer terug geweest en toe een wandeling gedaan. Volgend bloesemseizoen zeker weer op de kalender.

- 25 april 2017 - lucrece

prachtige fiettocht. Jammer dat de weergoden ons niet 100 % goed gezind waren. Weinig caféetjes op de toer. Toch een ervaring rijker;

- 20 mei 2016 - Frederik

Mooie fietstocht met goede paden. Gereden aan het eind v.d. bloesemperiode. Door het heuvelige landschap zijn deze plantages goed te zien. We hoorden wel, dat het in het weekend erg druk kan zijn. Het zijn tegenwoordig niet alleen de electrische fietsen, die je luid bellend voorbijsjezen , maar ook steeds meer scooters en tuktuks. Dat verstoort de rust en maakt het onrustig. De lokale overheden zouden dit punt goed in de gaten moeten houden, omdat ze zich anders uit de markt prijzen door de overlast onderweg. Maar verder: goed beschreven en duidelijke bebording.

- 20 mei 2016 - Mathieu en Ria

Al regelmatig in de Haspengauw gefietst. Toch dit weer als een bijzonder mooie en afwisselende route ervaren.

- 17 mei 2016 - Tine

Heel mooie fietsroute maar niet zo duidelijk dat die 2 bouwerijen afwijken van de route. Gelukkig hadden we zelf water mee want er zijn niet zoveel cafeetjes onderweg.

- 8 mei 2016 - Vervaeck

Zoals eerder ben ik echt tevreden over de fietstochten door jullie aangeboden; het werd een fantastisch mooie bloesemtocht, waarvoor dank !!!

- 8 mei 2016 - Lambrecht Chris

Voor de eerste maal waren we in Haspengouw en hebben we met succes een wondermooie fietsroute gefietst. Prachtig weer en leuke fietscafeetjes met daarbij de haspengouwse verwennerij maakte deze dag compleet en voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank voor de goeie tips.

- 4 mei 2016 - Vervaeck

We hebben reeds eerder fietstochten gedownload en iedere keer kunnen we zeggen dat dit een geslaagd opzet is !!! Ook nu, die bloesemroute was perfect aangeduid en echt doenbaar ! We hebben genoten ! Dank voor de service !!!

- 30 april 2016 - Marijke Geilen

We hebben de route gefietst op vrijdag 22 april met een e bike. Er was volop bloesem, prachtige hoogstam fruitbomen en veel kastelen en grote boerderijen. Een hele mooie route, dankzij ook de handige aangegeven knooppunten.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?