FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze fietsroute is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Fietsroute kust: Oostende via fietsknooppunten"

28 ervaringen

- 15 augustus 2017 - Haezebrouck Danny

Van begin tot einde genoten. Rustig en heerlijk was die veerpont. Hadden we nooit geweten of genomen indien we zelf een route hadden uitgestippeld. De fietsroute is heel gevarieerd en plat, wat een verademing is als je in een héél heuvelachtige omgeving woont.

- 9 augustus 2017 - Van Oost Annemie

Zeer mooie route. We hebben er echt van genoten!

- 8 augustus 2017 - Meens Beezepool 83 6245 jj Eijsden Ned.

Zeer mooie fietstocht echter in Oostende was het Knooppunt8 zeer onduidelijk.Hebben gezocht en gevraagd, wat bleek dat hiervan het pontje gebuik gemaakt moest worden.Stond niet aangegeven? Hoe het pontje te bereiken was.. Tot ziens aan de mooie fietsroutes zeker langs de kust. Groeten Fam Meens

- 18 juli 2017 - Coby

we hebben genoten van een zeer afwisselend landschap. het weer was perfect. het laatste stuk in Oostende met het veerpontje en daarna langs het strand was echt een verrassing! we hebben de tocht afgesloten met een heerlijk etentje. een super dag.

- 9 juli 2017 - Cuypers Gerard

Zeer gevarieerde fietsroute, hebben ze moeten inkorten wegens de regen op 29 juni. Jammer!

- 4 juli 2017 - Anne Marie Van Aken

Heel mooie fietsroute door onbekende plekjes kortbij Oostende !

- 4 juli 2017 - Brackeva Raphaël

Zeer zeer mooie fietstocht. Op deze manier ook achterland leren kennen

- 30 april 2017 - Vanden Bulcke Nadia

Mooie fietstocht gemaakt! Hadden wel elektrische fietsen gehuurd en gelukkig maar,er was enorm veel wind. Maar mooie middag gehad ! !

- 14 april 2017 - Mieke Kindt

Wat een leuke manier om het achterland van Oostende te leren kennen! Met de trein van Antwerpen naar Oostende, in het station fietsen gehuurd, vertrokken aan de overzet, zonder problemen dank zij de knooppunten de route gefietst, eindelijk de dorpjes in de polders leren kennen en leuke cafeetjes ontdekt. Fijne en afwisselende tocht.

- 15 november 2016 - luc

mooie en leuke route met wat afwisseling,wij hebben er van genoten we hadden dan ook zeer mooi weer die dag.er was toen veel volk rond de overzet even verkeerd gereden maar geen paniek top!

 

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?