FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze fietsroute is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Fietsroute kust: De Panne en Koksijde"

39 ervaringen

- 7 november 2017 - Fam Van Nieuwenhove

Mooie fietstocht waar je kan genieten van de rust en de natuur. We hebben er oprecht van genoten, met af en toe een verplichte pitstop om te genieten van het zonnetje op een terras, met een natje en een droogje :). Ook voor de kids was het leuk om de knooppunten te zoeken. Een echte aanrader en voor herhaling vatbaar!

- 12 oktober 2017 - Dhoostelaere Katrien

Mooie route!! leuke terrasjes onder de baan!! wij hebben ervan genoten!! duinen ,zee en het laatste stuk tussen Veurne en Steenkerke was ook heel mooi fietsen!!

- 11 oktober 2017 - Jozef

Een heel prachtige route waarvan we echt genoten hebben.

- 23 augustus 2017 - Jos w

Mooie tocht met veel bezienswaardigheden zoals in Veurne

- 6 juli 2017 - A.L.Verhoef

Mooie route, die wij op 27 juni volgden, met als startpunt het Visserspark te Koksijde. Wij kwamen van daar al snel op de route. Gelukkig waren de wegwerkzaamheden van vorig jaar beëindigd en konden wij de route verder probleemloos rond rijden. Alle routebordjes waren aanwezig.

- 30 juni 2017 - Corry

Het was een mooie route.we hadden wel de kaart van de fietsknooppunten van dat gebied meegenomen

- 10 september 2016 - A.L.Verhoef

Mooie route, die wij op 3 september volgden vanaf Adinkerke. Helaas bleek voor het inrijden van Steenkerke de weg opgebroken te zijn en werden wij door een pijl met bijschrift "Fietsers" een slecht berijdbaar paadje ingestuurd. Dat paadje kwam uit bij de kerk van Steenkerke. Daar bleek dat ook het vervolg van de route afgesloten was. Na zo'n 3 kilometer omrijden kwamen wij bij knooppunt 20 bij toeval weer op de route terecht. Indien een fietsroute voor langere tijd deels wordt afgesloten verdient het aanbeveling daarvan melding te maken, minimaal bij het begin van de afsluiting met daarbij een aanduiding van het alternatief. Het is vooral zaak om zelf ook een knooppuntenkaart van de kust mee te nemen. Voor het overige hebben wij genoten, erg afwisselend met mooie uitzichten. Antwoord redactie: Bedankt voor de melding. We raden overigens steeds aan om onze beschrijving én de kaart uit te printen. Soms zijn er wegenwerken of omleidingen waarvan wij niet op de hoogte zijn. Met de kaart kan je dan opnieuw naar het juiste traject navigeren.

- 8 september 2016 - noyelle dominique

mooie route langs rustige wegen met enkele mooie stopplaatsen

- 5 september 2016 - Chris Vandermersch

Mooie fietsroute die we nog een 15 à 20 km langer hebben gemaakt door na knooppunt 66 volgende knooppunten te volgen : 24 (heel mooi stuk o.a. door het Park van Hannecart)- 82 - 64 (Havengeul Nieuwpoort) - 96 - 88 om bij knooppunt 58 opnieuw op de oorspronkelijke route uit te komen. Wij kwamen met de wagen via de N 8 Ieper - Veurne maar door wegenwerken in de Steengracht West konden we Steenkerke pas na een omleiding langs kleine wegjes (waar je dan nog grote landbouwvoertuigen als tegenliggers aantrof), bereiken. Ook de start van de fietsroute zelf was problematisch ook al omwille van wegenwerken in de Steengracht Oost. Maar deze beide zaken kan de organisator natuurlijk niet voorzien.

- 28 augustus 2016 - Greet De Waele

Prachtige route, maar inderdaad, een kopie meenemen is de boodschap want enkel op basis van de knooppunten is er soms grote twijfel.

 

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?