FB

Ervaringen "Fietsroute Machelen-aan-de-Leie, met Roger Raveel"

29 ervaringen

- 1 mei 2019 - conny

prachtige fietsroute, eerste 10 kilometer nogal hellend, maar dan redelijk vlak, prachtige streek, landbouwstreek, akkers, aardbeien en fruitbomen die bloeiden, ook kastelen en prachtige villa's, landelijke wegen en paden, 1 knooppuntbordje was weg, dus een beetje opletten :). Auto geparkeerd achter de kerk aan de leie,ook mooie plaats om te picknicken, maar in Machelen aan de Leie zijn er wel gezellige caféetjes, bistrootjes.

- 23 januari 2019 - Eric Van Hyfte

Ziet er zeer mooi uit net zoals de andere en zijn alvast van plan om er deze zomer gebruik van te maken

- 23 oktober 2018 - Jan Bouckaert- De Brabandere Trees

De fietsroute beviel ons uitermate maar bij een bepaald punt hadden we toch moeilijkheden. Dit was op een plaats waar ze nu een groot nieuw rondpunt aan het aanleggen waren, ik denk tussen knooppunt 10 en 19 waar we richting Astene moesten en er was daar geen knooppunt te zien. OOk ts knooppunt 74 - 71 konden we niet overgezet worden met de boot omdat die in oktober niet werkt. We zijn dan teruggekeerd en bij 90 naar 88 onze route aangepast. anders was alles prima en het zeker een aanrader. Dank u voor het doorsturen van fietsroutes..

- 9 september 2017 - Georgette

Mooie route maar toch niet zo plat als gedacht.Heel gemakkelijk te volgen via de bordjes van fietskruispunten.Hele mooie omgeving en kastelen. Een aanrader Cafes gemakkelijk te vinden als je even van de route afwijkt.

- 17 augustus 2017 - Stefaan Tack

Mooie route, landelijke weggetjes brengen je in de nabije gemeenten. Het is een pluspunt als een GSM je helpt zoeken in de dorpskernen naar stopplaatsen. Een aanrader!!

- 8 augustus 2017 - buckens jef

Mooie, goed uitgestippelde route. Geen lastig parcour daardoor volop kunnen genieten van mooie landschappen! Lekkere ijsjes in Machelen!!!

- 22 september 2016 - Eddy

Mooi rustige route langs landelijke wegen. In het begin een pittige helling, de rest is goed te doen.

- 9 september 2016 - Lien

Mooie, rustige route om de streek te verkennen. Wat meer terrasjes onderweg zou het nog leuker maken :) We zoeken zeker nog fietsroutes in de Leiestreek!

- 11 augustus 2016 - Viviane

Mooie route, zeker de moeite waard. Vertrek niet te laat, want op het einde van de route maak je gebruik van een veerpont en de overzettijden zijn beperkt.

- 26 juli 2016 - Willy Dhooge

Zeer rustige autoluwe route Een nadeel: er zijn zeer weinig horeca zaken te vinden op de route (of was de verlofweek de oorzaak?)We hadden gelukkig zelf een broodje mee voor s'middags De smalle wegjes vielen echt wel mee

Gratis fietsroute Machelen-aan-de-Leie downloaden

Download fietsgids Oost-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?