FB

Ervaringen "Laarne: fietsroute in het Scheldeland"

30 ervaringen

- 29 juli 2017 - Hans

mooie route, zeker voor herhaling vatbaar

- 29 juli 2017 - Veerle Van den Abeele

Mooie, afwisselende route. Op zeer rustige wegen, zowel natuurlandschap als huizen kijken. Ideale afstand voor gezellige namiddag.

- 28 augustus 2016 - Roland

Afwisselend - rustig - goed bewegwijzering en met zijn 32km voor velen haalbaar.

- 22 augustus 2016 - katrien

Een aangename mooie fietstocht in een mooie streek!! wij hebben ervan genoten!! en een perfecte afstand katrien

- 25 mei 2016 - Van den Eynde Pat

mooie route een aanrader

- 24 mei 2016 - Martine

Zeer mooie fietsroute met veel afwisseling. Water, velden, mooie dorpjes.... Maar voor mij te kort en heb er nog een stukje bij gedaan tot in Lochristi, Hyfte, Oostakker... Maar zeker een aanrader!

- 24 mei 2016 - Herman

Wij hebben genoten van de rustige landelijke fietsroute. Nu knopenpunten nog zichtbaar eens nog meer groen zal er wel wat gesnoeid moeten worden.

- 23 mei 2016 - Martial & Martine

Zeer geslaagde fietsnamiddag. De opmerking van Mevr. Raes, onderhavig, is heel terecht. Ook wij waren doorgereden tot aan de grote baan en zijn dus moeten terugkeren, maar buiten dit is de fietsroute een ware aanrader.

- 4 september 2015 - Ria

Toffe fietsroute. Zijn langs plaatsen gereden waar we nog nooit geweest waren, niettegenstaande we al jaren in Oost-Vlaanderen wonen. Zeker een aanrader.

- 26 augustus 2015 - Yvonne Raes

Héél mooie route! Hebben er echt van genoten! Rustig fietsen in een prachtige omgeving. Eén verkeerd gereden omdat er een plaatje, nr.21(aan een kruispunt waar er een klein kapelletje staat),aan de verkeerde kant van de weg staat. Dit plaatje kan men niet zien als men aan het kapelletje aankomt, om het te zien moet men achterom kijken. Wij reden dus door! Een paar bankjes op de route hier en daar zouden welkom zijn daar er geen afstapmogelijkheid bestaat voor een natje of een droogje. Enkel kort voor men aan de schelde komt is er,via een klein ommetje, mogelijkheid om te stoppen aan de brasserie Reinaert. Het mooie Laarne met gezellige terrasjes maken dit dan weer goed. Komen zeker nog terug.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?