FB

Ervaringen "Fietsroute langs het mooiste van de Oost-Vlaamse Leie"

311 ervaringen

- 29 juni 2019 - Asmid

Prachtige fietsroute, afwisselend en goed aangegeven. Prachtige plekjes onderweg. Bijzondere ponttochtje etc. Heerlijk om deze route te fietsen.

- 16 juni 2019 - Luc Ver Eecke

Zeer mooie gevarieerde route.

- 14 juni 2019 - Francis

toffe route! wel vervelend indien je een bordje niet ziet, je soms enkele kilometers meer fietst dan verwacht..eigen fout natuurlijk :-). Misschien de bordjes een fluo-tintje geven ;-)

- 14 juni 2019 - Francis

toffe fietsroute! wel opletten dat je geen bordje 'overslaat' waardoor je meer kilometers doet dan verwacht. bordjes mochten wel in een fluo kleurtje staan :-)

- 14 juni 2019 - Myriam

fijne route, goed uitgestippeld en mooie locaties gepasseerd. Mooie afwisseling in soorten wegen, maar op het eind iets te veel door woonwijken en langs grote wegen.

- 6 juni 2019 - Eddy Delrue

Prima bordjes staan vaak onduidelijk opgesteld

- 2 juni 2019 - Ghilaine Annaert

super ervaring, mooie plekjes gezien, duidelijk bewegwijzerd, fijne dag beleefd. Voor herhaling vatbaar.

- 1 juni 2019 - Olbrechts Marleen

Mooie fietsroute,. Jammer dat er niet veel eetgelegenheden waren.

- 31 mei 2019 - Hélène Verhoeven

Wij hebben de afgelopen week een fantastische fietsweek in de Leiestreek gehad. Goede ideeën en aanwijzingen gekregen via de gids. Ook zij de fietspaden bijzonder goed in België.

- 23 mei 2019 - walter sanders

Prachtige route.Voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader.

Gratis fietsroute Oost-Vlaamse Leie downloaden

Download fietsgids Oost-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?