FB

Ervaringen "Fietslus Boutersem"

30 ervaringen

- 5 augustus 2019 - Struyf Edouard

WE hebben dit mooie fiets tocht gedaan en was mooi weer en mooi landschap aan te raden Bedankt

- 19 april 2019 - Vancampjosephine

Mooi ritje heuvelachtig gebied mooie verzichten ook bloesems rustige wagentjes aanrader

- 15 september 2018 - Herman Wijns

Dit is een prachtige rit ! Voor een niet elektrisch aangedreven fiets wel een zwaar parcours, maar hééél mooi.

- 14 augustus 2018 - Vanderwegen Rene

zeer goede fietsroute zeer aangenaam

- 7 oktober 2017 - lutgard

Af en toe mooie vergezichten , geregeld steile afdalingen in combinatie met slecht wegdek, klimmetjes perfect te nemen ook zonder elektrische hulp en ...wanneer gaan ze nu eindelijk de wegwijzers eens consequent aan de rechterzijde van de weg plaatsen ???

- 18 september 2017 - Frederik

Sommige stukken waren zeer mooi met mooie panorama's, vooral tussen Binkom en Lubbeek Jammer dat de weg er soms zo slecht bijligt en dat er veel drukke en gevaarlijke oversteekpunten zijn o.a. het afslaan naar de Cubastraat in die bocht!!! Ferme hellingen soms en zonder onze elektrische fietskes hadden we er niet moeten aan beginnen.

- 1 september 2017 - Marie-Claire 30/8/2017

Alhoewel het soms serieuze hellingen waren, waren de afdalingen eens zo leuk.Toch kan deze route ons niet bekoren. Het wegdek is op vele plaatsen versleten en veel langs drukke banen. We moesten verschillende keren langs de kant stoppen en wachten om tractors en vrachtwagens te laten passeren. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

- 6 augustus 2017 - Struyf Edouard

Mooie fietsroute, goede bewegwijzering en zeker met mooi weer ik vind het spijtig dat de wegverwijzing niet altijd aan de rechtse kant bevind zou ook beter zijn voor de veiligheid, vind ik er nog meer van deze tochten Doe zo maar verder Edouard Antwoord redactie: Beste, we sluiten ons aan bij uw opmerking over de soms verwarrende en onlogische plaatsing van de wegwijzerbordjes. Dat ligt voor een goed begrip niet in onze handen.

- 29 augustus 2016 - Martin Buys

Mooie fietsroute,goede bewegwijzering. Een echte aanrader.Af en toe een fameuze helling,maar tijdens de afdaling is het genieten van het mooie landschap.

- 28 juli 2016 - Annemie Raeymaekers

Half juli hebben we deze route gedaan, en we hebben er op en top van genoten! Aanrader! Af en toe goed uit je doppen kijken om de bewegwijzering niet te missen maar ten slotte viel dat heus ook wel mee!

Gratis fietsroute Boutersem downloaden

Download wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?