Waar overnachten in Zwitserland? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe (update 2024)

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Zwitserland? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe (update 2024)

22 oktober 2021 in Zwitserland0 reacties

Tijdens je rondreis of vakantie in Zwitserland wil je graag bijzonder overnachten. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotelsn B&B's en enkele leuke alternatieven in Zwitserland.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Bellinzona Sud Swiss Quality

Het moderne Hotel Bellinzona Sud is compleet gerenoveerd in 2017 en ligt in Monte Carasso, direct bij de snelweg A2. De pas gerenoveerde en moderne kamers hebben allemaal uitzicht op de natuur en bieden daarom een rustige oase van rust weg van het verkeer. Bellinzona Sud Swiss Quality Hotel beschikt ook over een barbecuehoek, toegang tot jogging- en fietspaden, evenals diverse andere sport- en recreatiefaciliteiten. En het nabijgelegen restaurant Marché biedt een uitgebreid ontbijtbuffet en een grote verscheidenheid aan culinaire lekkernijen in een levendige marktfeer. Meer info en boeken.

  1. ibis Styles Genève Carouge (Genève)

Het ibis Styles Genève Carouge is een driesterrenhotel op slechts 3 km van het centrum van Genève, de wereldstad aan de rand van het Meer van Genève. Geniet van een uniek design en betreed de wereld van lokale striptekenaars. Alle kamers zijn ingericht door zeven stripartiesten uit Genève en elke verdieping heeft een unieke stijl. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog een eigen bibliotheek met stripverhalen in de lobby. Het Ibis Styles Genève Carouge hotel is de perfecte bestemming voor het verkennen van deze charmante wijk. Meer info en boeken.

  1. Motel One Basel (Bazel)

Een budgethotel dat voorzien is van alle comfort en luxedesign? Dan zit je in Motel One Basel zeker niet mis! De kamers zijn ruim ingericht en hebben alles wat je nodig hebt voor een verblijf in Bazel. Ontbijten doe je hier in een authentieke atelierhoek op Overdyed Chair-stoelen, van het label Diesel for Moroso. Een absolute blikvanger is het kunstwerk 'Soundscape' van de Bazelse kunstenaar Adrian Falkner. Het maakt de akoestische sfeer visueel en geeft het leven en de ontmoetingen in onze lobby weer. Meer info en boeken.

  1. citizenM Zürich (Zürich)

Een overnachting in het citizenM Zürich hotel is niet zoals een andere. Het 4-sterrenhotel is gunstig gelegen in het centrum van Zürich. CitizenM Zürich heeft een bar en een restaurant waar je gezellig kan babbelen en tot rust komen na een dag verkennen. Of je kan je ook altijd terugtrekken in de ruime kamers die eenvoudig zijn maar voldoen aan al jouw wensen. Meer info en boeken.

  1. The Bristol (Bern)

Dit moderne 4-sterrenhotel The Bristol ligt midden in de historische binnenstad van Bern en biedt ruime en comfort accommodaties. De allerbeste bedden van het Zwitserse bedrijf Elite zorgen ervoor dat je fris wakker wordt, maar ze zijn zo comfortabel dat je het misschien wat moeilijk vindt om eruit te komen!

Graag de omgeving verkennen? Dan kan je altijd een fiets huren bij de receptie en de oude stad van Bern te verkennen. Meer info en boeken.

  1. Best Western Premier Hotel Beaulac

Gelegen op slechts enkele minuten van het hart van Neuchâtel, biedt het Best Western Premier Hotel Beaulac een moderne en ontspannen sfeer aan de belangrijkste haven van het meer. De kamers hebben een verfijnde stijl met de nadruk op edele stoffen en warme tinten. Genieten kan je van een sensationele cocktail in de bar of laat je gastronomisch verwennen in het restaurant met een terras aan het meer. Meer info en boeken.


  1. Hotel Lido Seegarten (Lugano)

Dit 4-sterrenhotel ligt direct aan de oever van het Meer van Lugano en wordt beheerd door een familie. De elegante kamers van Hotel Lido Seegarten bieden uitzicht op het meer of de bergen en zijn voorzien van airconditioning. Bij Hotel Lido Seegarten kan je proeven van mediterrane gerechten in het restaurant Rialto of in het restaurant La Terrazza. En na een hevig dagje stappen kan je ontspannen in het zwembad dat volledig op het zuiden gelegen is, met directe toegang tot het meer, waar je een prachtig uitzicht hebt over de Golf van Lugano. Meer info en boeken.

  1. Hotel Arte (Sankt Moritz)

Casual, zonder luxe en 'vijf sterren', maar met een redelijk prijsniveau en een hoog comfort, midden in het St. Moritz ligt het Hotel Arte. Hotel Arte biedt kunstkamers heeft zijn eigen verhaal en ontwerp en zijn modern en comfortabel ingericht. En in het restaurant kan je genieten van pizza, fondue en Engadin-specialiteiten! Meer info en boeken.

  1. H4 Hotel Arcadia Locrano (Locrano)

Geniet van het 4-sterrencomfort en het mediterrane klimaat van Locarno, de warmste plek van Zwitserland, in het H4 Hotel Arcadia Locarno. Je verblijft direct aan de boulevard aan het Lago Maggiore en op nog geen tien minuten lopen van het centrum van de stad. Veel kamers bieden een prachtig uitzicht op het meer en ze hebben allemaal een terras of balkon. Het hotel heeft ook een buitenzwembad en je kan er altijd een fiets huren. Meer info en boeken.

  1. Alpen Resort Hotel (Zermatt)

Het Alpen Resort Hotel is het perfecte startpunt voor een vakantie in Zermatt. Na een hele dag skiën of wandelen midden in de hoogste bergen van de Alpen, zorgt het hotel voor uw welzijn. Sluit je dag juist af door je te laten verwennen door de chef-koks met specialiteiten uit Zwitserland en de rest van de wereld en ook de wijnkelder is zorgvuldig geselecteerd!

Alle kamers van het Alpen Resort Hotel beschikken over een tuinterras of een balkon op het zuiden met uitzicht op de Matterhorn. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je verblijf in Zwitserland met onze reisgids

Wil je niets missen tijdens je vakantie in Zwitserland? Dan hebben we goed nieuws, want wij deden al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Zwitserland met een volledig uitgestippelde route langs alle bezienswaardigheden (+ gps-coördinaten). Eerst uitproberen? Download dan je gratis preview reisgids Zwitserland.

Zwitserland

Gratis reisgids Zwitserland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?