Waar overnachten in Bazel 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Bazel 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

28 april 2022 in Zwitserland0 reacties

Tijdens je bezoek aan Bazel heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Bazel. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hyperion Hotel Basel

Hyperion Hotel Basel ligt op een steenworp afstand van de oude stad Bazel. Het hotel zit gevestigd in het hoogste bewoonbare gebouw van Basel, naast de Basel Messe. Vanop de 30e verdieping geniet je dan ook van een prachtig uitzicht op de stad.

Na een heerlijk diner kan je tot rust komen in de sauna. Ben je liever een actief persoon op vakantie? Het hotel biedt de mogelijkheid om te sporten in het eigen fitnesscentrum. Het hotel schenkt je gratis tickets voor het openbaar vervoer om de stad te ontdekken. Meer info en boeken.

  1. ART House Basel – Member of Design Hotels

ART House Basel – Member of Design Hotels is een viersterrenhotel pal in het centrum van Bazel. Het design hotel biedt elegante kamers, voorzien van alle nodige luxe en comfort. Begin je dag met een heerlijk uitgebreid ontbijt dat je in het restaurant of op het zonnige terras kan opeten. Op een steenworp van het hotel vind je heel wat hoogtepunten van deze mooie stad zoals de dierentuin, Zoological Garden, en het kunstmuseum van Bazel. Meer info en boeken.

  1. Gast – und Kulturhaus Der Teufelhof Basel

Overnacht in de historische binnenstad van Bazel in het Gast – und Kulturhaus Der Teufelhof Basel. Deze stijlvolle accommodatie biedt een onvergetelijk verblijf. Het hotel beschikt over een eigen gastronomisch restaurant, waar je geniet van typische Zwitsere gerechten bereid met regionale producten. Na een heerlijk diner trek je terug in een van de kamers die werden ingericht door bekende Zwitserse en Italiaanse ontwerpers. Meer info en boeken.

  1. Motel One Basel

Een budgethotel dat voorzien is van alle comfort en luxedesign? Dan zit je in Motel One Basel zeker niet mis! De kamers zijn ruim ingericht en hebben alles wat je nodig hebt voor een verblijf in Bazel. Ontbijten doe je hier in een authentieke atelierhoek op Overdyed Chair-stoelen, van het label Diesel for Moroso. Een absolute blikvanger is het kunstwerk 'Soundscape' van de Bazelse kunstenaar Adrian Falkner. Het maakt de akoestische sfeer visueel en geeft het leven en de ontmoetingen in onze lobby weer. Meer info en boeken.

  1. GAIA Hotel Basel

GAIA Hotel Basel is een milieuvriendelijk hotel dat al sinds 1929 met liefde gerund wordt door een aangename familie. Ze zijn heel gastvrij en werken onder het motto ‘Kom als een gast en vertrek als een vriend.’ De gerechten die ze serveren zijn allemaal biologisch en worden gemaakt met regionale, organische producten. Meer info en boeken.

  1. SET Hotel.Residence by Teufelhof Basel

Overnacht je graag hartje Bazel? Dan is SET Hotel.Residence by Teufelhof Basel zeker een aanrader! Smul in het hotel van de heerlijke traditionele maaltijden die met liefde bereid worden. Sluit je dag af met een drankje in de bar of kom tot rust in de prachtige tuin van het hotel. De hoogtepunten van de stad zijn op wandelafstand te bereiken. Meer info en boeken.

  1. Hotel Basel – Da Wohnen, wo Basel lebt!

Een verblijf vlak aan het strand? Hotel Basel – Da Wohnen, wo Basel lebt! ligt op een steenworp van het dichtstbijzijnde strand in Bazel. Het hotel ligt middenin de historische binnenstad op wandelafstand van leerrijke musea en andere hoogtepunten. De kamers van de accommodatie zijn recent een renovatie aangegaan en beschikken over een prachtig interieur waar je in alle comfort kan overnachten. Meer info en boeken.

  1. East-West Riverside Hotel Basel

Boek je verblijf in East-West Riverside Hotel Basel in het bruisende stadcentrum van Bazel gelegen, vlak aan de rivier de Rijn. Wandel over de brug waar de rivier de Rijn onderdoor stroomt, en bezoek de historische binnenstad. Vanuit je kamer heb je een prachtig uitzicht op de rivier, de stad of de binnenplaats van het hotel. Degusteer in het restaurant de traditionele gerechten. Je hebt ook de mogelijkheid om je dag af te sluiten op het terras, waar je een panoramisch zicht hebt op de Rijn. Meer info en boeken.

  1. Hotel Märthof Basel

Hotel Märthof Basel is op een steenworp afstand gelegen van de Marktplatz Basel. Met zijn pittoreske gevel zal je het hotel meteen herkennen. Vanuit het hotel heb je een subliem zicht op de historische stad vanop het gezellige dakterras. Smul dagelijks van een heerlijk continentaal ontbijt.

De kamers zijn voorzien van een charmante inrichting en zijn volledig uitgerust met een eigen badkamer met een douche, badjassen en slippers. Het hotel heeft een eigen spa die de kers op de taart is tijdens je verblijf. Meer info en boeken.

  1. Pullman Basel Europe

Pullman Basel Europe is een stijlvol hotel op wandelafstand van het centrum. Het is ook het eerste Pullman-hotel in Zwitserland. Je verblijft in ruime kamers die voorzien zijn van een stijlvol interieur en volledig uitgerust zijn. Iedere ochtend kan je genieten van een heerlijk ontbijtbuffet vooraleer je de stad gaat verkennen. In de bistro en lobbybard kan je genieten van lekkere zelfgemaakte drankjes. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je verblijf in Zwitserland met onze reisgids

Wil je niets missen tijdens je vakantie in Zwitserland? Dan hebben we goed nieuws, want wij deden al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Zwitserland met een volledig uitgestippelde route langs alle bezienswaardigheden (+ gps-coördinaten). Eerst uitproberen? Download dan je gratis preview reisgids Zwitserland.

Zwitserland

Gratis reisgids Zwitserland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?