Reacties op Rondreis Zuid-Engeland: Roadtrip route, tips & foto's "

14 ervaringen

- 7 april 2024 - Francisca

Zover nu gezien is het een mooie, duidelijke en volledige gids. Er staan veel bruikbare tips in. We moeten deze nog in de praktijk uitproberen. Gaan we binnenkort zeker doen. Bedankt voor het samenstellen.

- 24 juni 2023 - Wim

Prima reisgids gedownload, we gaan er gedeeltes van rijden.

- 2 februari 2023 - André Possel

Wat een genot om je te verlekkeren aan alles wat in de digitale reisgids staat. Goed beschreven, duidelijk en vol informatie en tips. We kunnen niet wachten de oversteek te maken, maar eerst de planning. In één woord: TOPPIE !!!

- 9 januari 2023 - Ronald Miedema

Deze reisgids is een zeer welkome *aanvulling" op de reis die ik van plan ben te maken. Er staat zoveel meer in aan o.a. bezienswaardigheden, dan ik had gedacht. Kortom, een aanrader!

- 6 december 2022 - Wi bongers

Mooie route. Interessante plekken.

- 29 november 2022 - Max

Grandioze inleiding van wat onze volgende trip wordt. Het smaakt zeker naar meer en wordt verder geëxploreerd. Na wat meer duidelijkheid omtrent onze verblijven bestellen we wellicht het volledige roadbook.

- 9 november 2022 - Chris

Prima aanbod Leuke gids

- 25 oktober 2022 - Elena

We hebben maar een klein deel van deze reis gedaan (tot Eden project). Maar dat was al een moeite waard! We zullen zeker terug keren voor een langere verblijf in Zuid Engeland.

- 27 september 2022 - Devocht Alex

Betreft een voor mij complete reisgids, met vermelding van de plaatsen die een bezoek waard zijn. Aan de hand van deze gids kan ik mijn reis volledig zelf uitstippelen. Zeer handig om mee te nemen.

- 27 juni 2022 - Joke huurman

We hebben de hele route gereden en was prachtig.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?