Reacties op Umbrië bezoeken? Dé 20 x bezienswaardigheden & steden + kaartje"

27 ervaringen

- 23 juni 2023 - Ria vanbroekhoven

Was zeer mooi, mooie uitstappen gemaakt

- 30 april 2023 - Ronny Laga

Zeer interessant,leuk om te lezen.

- 16 april 2023 - Vanda Saarloos

Het ziet er volledig uit en goed overzichtelijk. Ik heb al vaker met veel plezier van jullie site gebruik gemaakt. Het overzicht is gedownload en uitgeprint. We gaan eind van de week naar Umbrië en het ligt klaar om te gebruiken.

- 27 maart 2023 - guido

Erg interessante gids die het wat minder toeristische en wat onbekende, maar zeker zo interessante Umbrië mooi in de verf zet met vele praktische en up to date tips en beschrijvingen die een mooie aanvulling en naslagwerk kunnen zijn in voorbereiding van een reis met bestemming Umbrië (en Toscane) dit jaar ( en uiteraard ook wellicht nog tijdens deze reis)

- 27 februari 2023 - Bas Stolk

We moeten de gids nog in gebruik gaan nemen. Maar de eerste indruk is weer goed (we hadden al eerder gidsen gebruikt). Goede tips en wetenswaardigheden. We kijken ernaar uit om eraan te beginnen.

- 25 februari 2023 - Simen Keizer

Altijd leuke beschrijvingen en super tips.

- 16 januari 2023 - Hans Gorter

Al weer een prima reisgids. Al veel gidsen van reisroutes gebruikt. Ga zo door! Bedankt.

- 2 augustus 2022 - Johan Verbiest

De beschrijving die we hebben ontvangen, heeft ons enorm geholpen de regio te verkenen en te ontdekken. Bedankt Geert

- 29 juli 2022 - Bert De Haes

Hier en daar misschien wat te beknopt, maar dat is allicht ook de bedoeling. Goed, overzichtelijk en bevattelijk samengesteld. Prima basis voor een eerste kennismaking met Umbrië!

- 16 juni 2022 - dirk bourgois

We hebben de gids gebruikt als basis voor onze round trip in Umbrië. Hierin vonden we voldoende informatie om het een geslaagde trip te maken. Het was overbodig papieren reisgidsen aan te schaffen omdat deze nauwelijks extra info gaven bovenop de reisgids Umbrië

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?