Waar overnachten in Bratislava 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Bratislava 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

23 maart 2022 in Tsjechië0 reacties

Tijdens je bezoek aan Bratislava heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Bratislava.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Apollo Hotel Bratislava

Apollo Hotel Bratislava is een viersterrenhotel gelegen tussen het historische deel en de zakenwijk van Bratislava. Apollo Hotel Bratislava biedt ruime kamers voorzien van alle luxe en comfort en biedt uitzicht op de rivier de Donau. Geniet in de bar en op het terras van heerlijke koffie en drankjes. Elke ochtend wordt er ook een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Meer info en boeken.

  1. Marrol’s Boutique Hotel

Marrol’s Boutique Hotel is een luxe hotel gelegen in hartje Bratislava. De oude binnenstad ligt op een steenworp van het hotel. Voor je terug trekt in je kamer, kan je nog genieten van heerlijke gerechten in het Houdini restaurant. Bij mooi weer kan je nog even ontspannen op het zomerterras of in de winter bij de open haard in de lounge. Meer info en boeken.

  1. Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava

Verblijf in Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava gevestigd in een geschiedkundig gebouw uit de 13e eeuw. Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava is gelegen bij de bekende winkelstraten en chique restaurants. Na een heerlijke nachtrust, geniet je van een heerlijk ontbijt dat gemaakt is met producten van lokale boeren. Meer info en boeken.

  1. Aplend City Hotel Periuga

Overnachten in de omgeving van het kasteel van Bratislava? Apled City Hotel Periuga ligt op 10 minuten wandelen van dat kasteel. Het pas gerenoveerde hotel is gelegen in het voetgangersgebieden van de geschiedkundige klassieke binnenstad van Bratislava. Voor traditiegetrouwe Slowaakse gerechten kan je terecht in het restaurant van het hotel, Koliba Kamzík. Meer info en boeken.

  1. Loft Hotel Bratislava

Loft Hotel Bratislava is een viersterrenhotel in de binnenstad van Ljubljana. Vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht op de de tuin van het Presidentieel Paleis. Geniet elke ochtend in het Fabrika The Beer Pub van een heerlijk ontbijtbuffet. In de zomer kun je gieten van koffie, wijn cocktails en meer op het terras van de lounge. Op wandelafstand zijn er tal van hoogtepunten te bezichtigen zoals de Burcht van Bratislava. Meer info en boeken.

  1. Boutique Capsule Hostel CHORS

Overnachten in een bijzondere setting? Boutique Capsule Hostel CHORS bied je de mogelijkheid om te overnachten in capsules tegen een redelijke prijs. Het boetiekhostel met een excentriek interieur is gedecoreerd met bijzondere schilderijen van de beroemde schoolse Slowaakse schilder. 's Ochtends kan je genieten van een uitgebreid ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Beigli Hotel & Garden

Overnacht in het sfeervolle Beigli Hotel & Garden, gelegen in een rustige straat naast de Sint-Michielspoort. De kamers kregen een modern interieur en zijn voorzien van alle comfort dat je kan wensen. Geniet tijdens je verblijf iedere ochtend van een heerlijk ontbijt. Het hotel biedt ook de mogelijkheid om in een limousine van en naar de luchthaven te reizen, tegen een vergoeding. Meer info en boeken.

  1. River View Residence Hotel

Overnacht in dit klein boetiekhotel. River View Residence Hotel ligt op de kasteelheuvel en je hebt een waanzinnig mooi uitzicht op de rivier de Donau. De accommodatie is perfect gelegen je hebt volledige privacy en geen last van omgevingsgeluid. In de buurt van het hotel heb je ook heel wat eet- en drinkgelegenheden waar je voor een lunch of dinertje terecht kan. Meer info en boeken.

  1. Appartement Palffy

Kies je liever zelf waar je gaat en staat wanneer jij dat wilt? Verblijf dan in het appartement PÁLFFY met zicht op de stad. Het appartement is ideaal gelegen op een steenworp van het centrum, net onder het kasteel van Bratislava. Meer info en boeken.

  1. Danubia Gate

Een ander aan te raden hotel is het viersterrenhotel Danubia Gate. Het hotel ligt op wandelafstand van enkele belangrijke hoogtepunten van de oude stad van Bratislava zoals de Martinsdom. Na het verkennen van de stad trek je terug in je eenvoudig ingerichte kamer voorzien van alle moderne faciliteiten die je kan wensen.

De dag kan je beginnen met een heerlijk traditioneel ontbijt. En in het restaurant van het hotel kan je terecht voor culinaire Slowaakse gerechten geserveerd met lekkere Slowaakse wijn. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je rondreis in Tsjechië en Slowakije!

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door Tsjechië en Slowakije? Wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Rondreis Tsjechië en Slowakije met een volledige uitgestippelde rondreis langs alle belangrijke bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download hier je gratis preview reisgids Rondreis Tsjechië en Slowakije.

Tsjechië & Slowakije

Gratis reisgids Tsjechië en Slowakije downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?