5 x mooiste glampings in Tsjechië: Onze favorieten van goedkoop tot luxe 2024

Volledige reisgids kopen voor € 10

5 x mooiste glampings in Tsjechië: Onze favorieten van goedkoop tot luxe 2024

21 oktober 2021 in Tsjechië0 reacties

Zin om middenin de natuur te slapen, maar dan wel met de nodige luxe die je gewoon bent? Dan is glamping iets voor jou!

Glamping, dat is het vrije gevoel van kamperen met de luxe en het comfort van een hotelkamer of een vakantiehuisje. En ook in Tsjechië zijn er verschillende plekken waar je kan overnachten in een unieke glamping.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor glamping in Tsjechië? Wij zetten alvast onze favoriete, mooiste glampings op een rijtje.

Inhoud artikel

  1. Tiny House u Rybníka

Het Tiny House u rybníka is gevestigd in Kněžičky middenin de natuur. Het huisje beschikt over alles wat je maar nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Vanuit je slaapkamer kijk je uit op de prachtige omgeving en je kan genieten van een heerlijk ontbijtje op het dakterras met het gezang van de vogels op de achtergrond. Nadien kan je je nog even opfrissen in de douchecabine naast het huisje. Meer info en boeken.

  1. Residence Safari Resort - Teepee Village

Grijp de unieke kans om in een tipi-tent te verblijven. Residence Safari Resort - Teepee Village biedt tipitenten voor maximum twee personen tot vier personen, een gezellige bar, een aangename tuin en een uitzicht op het meer. Na een heerlijke nachtrust geniet je in het tentenkamp van een lekker ontbijtje zodat je nadien het safaripark kan bezoeken. Meer info en boeken.

  1. Glamping Nad Meandry

Ook deze prachtige natuurvriendelijke, maar toch luxueuze comfortabele accommodatie van Glamping Nad Meandry bied je een onvergetelijk verblijf! Vanuit je luxe tipitent kijk je uit op een prachtige omgeving en geniet je van absolute privacy. De tipitent kreeg een elegante, moderne inrichting en is voorzien van alle luxe en comfort.

's Ochtends begin je de dag met een heerlijk continentaal ontbijt of een à la carte ontbijt. Je kan tal van activiteiten ondernemen in de omgeving zoals fietsen, wandelen, paardrijden, kanovaren enzoverder. Je zal je hier geen moment vervelen! Meer info en boeken.

  1. Treehouses Sněžník

Even lekker ontspannen midden in de natuur? Gelijk heb je. Ook deze Treehouses Sněžník is een absolute aanrader. Deze boomhut is gevestigd in Dolní Morava, in het prachtige Kralický Sněžník-gebergte. De boomhut werd gezellig ingericht en beschikt over al het nodige luxe en comfort. Douchen kan je in de natuurlijke douche met warm water buiten.

Na vermoeiend dagje, kan je helemaal tot rust komen in de cedersauna op het terrein. Verder beschikt het ook over een leuke kinderplaats en kan je bij de accommodatie ook ski-uitrusting en fietsen huren. De omgeving nodigt namelijk uit om prachtige wandel- en fietstochten te maken. 's Ochtends kan je in het tentenkamp terecht voor een continentaal ontbijt en een ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Stan Nad Strání

Of verblijf in de luxe glampingtent van Stan Nad Strání in Bruntál. De luxe tent is geschikt voor twee personen en beschikt over een ruime slaapplek en een groot terras. 's Avonds kan je na een heerlijk badje of douche in de buitenlucht, genieten van een prachtige zonsondergang en het uitzicht op de bergen en het meer. En op een mooie zomeravond heb je de mogelijkheid om eens lekker te barbecueën. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je rondreis in Tsjechië en Slowakije!

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door Tsjechië en Slowakije? Wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Rondreis Tsjechië en Slowakije met een volledige uitgestippelde rondreis langs alle belangrijke bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download hier je gratis preview reisgids Rondreis Tsjechië en Slowakije.

Tsjechië & Slowakije

Gratis reisgids Tjsechië & Slowakije downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?