Zo reis je familievriendelijk en luxueus door Toscane

Volledige reisgids kopen voor € 10

Zo reis je familievriendelijk en luxueus door Toscane

7 maart 2022 in Toscane0 reacties

Met de hele familie op vakantie, het is een periode waar iedereen vast enorm hard naar uitkijkt. Iedereen gezellig bij elkaar, een fijne tijd om mooie herinneringen te maken. Maar met heel veel mensen op vakantie gaan, betekent ook dat je met zijn allen overeen moet komen over de bestemming.

Willen jullie naar de zon, maar raken jullie er niet uit naar waar? Kies dan voor Italië en nog specifieker Toscane. Een prachtige plek om heerlijk met de familie te vertoeven!

Inhoud artikel

  1. Toscane, landschap met prachtige heuvels

Toscane is een plek waar je naartoe kan gaat met zijn allen als je wil genieten van prachtige natuur en overweldigende uitzichten. Zonnebloemvelden, graanvelden, prachtige panorama’s, olijfbomen en wijngaarden, Toscane kan je het allemaal bieden. Het landschap is betoverend en ook heel afwisselend, wat het boeiend maakt om door te reizen.

Er zijn bekende steden te bezoeken zoals Pisa, Firenze en Lucca. Schilderachtige dorpjes om in te kuieren en je kan proeven van de heerlijke gastronomie. Een plek waar je met heel de familie gelukkig van wordt.

  1. Agriturismo in Toscane

Als je met de hele familie naar Toscane reist, heb je natuurlijk een plek nodig om te logeren. Je kan een hotel boeken, maar een agriturismo in Toscane is zeker en vast de moeite waard. Dit zijn boerderijen of landhuizen die zijn omgebouwd en gerenoveerd tot comfortabele appartementen, een elegante villa of een luxe B&B.

Je hebt een hele reek agriturismo’s waaruit je kan kiezen in Toscane. Er zitten tussen de reeks ook een heleboel kindvriendelijke agriturismo’s tussen die voorzien zijn van een zwembad, een speeltuin of soms zelfs van een boerderij. Hier kunnen de kinderen van de familie zich heerlijk uitleven!

  1. Heerlijk logeren en ontbijten

Wanneer er geen kids in de familie zijn, dan is een B&B in Italië ook altijd een optie. Deze hoeft dan niet kindvriendelijk te zijn. Wanneer je houdt van het echte Italiaanse leven dan is een agriturismo B&B echt iets voor jullie. Dit is een landhuis met echte vakantie accommodatie. Je kan er de omgeving ontdekken, lokale gerechten proeven en genieten van de heerlijke gastvrijheid die Toscane te bieden heeft.

Een vakantie op het platteland in alle rust, comfort en met heel veel ruimte. Zo kan je samen dingen doen met heel de familie, maar kan je toch af en toe eens een momentje voor jezelf nemen.

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de B&B’s. Zo heb je er vlak bij zee of heb je er ook met een spa of jacuzzi. Er zijn zelfs agriturismo B&B’s die kamers hebben met een eigen privézwembad. Klinkt heerlijk, nietwaar? Fijne vakantie gewenst!

  1. Mis niets: download onze gratis reisgids Toscane

Wil je niets missen tijdens je vakantie in Toscane? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Toscane met meer dan 95 bezienswaardigheden, 9 stadswandelingen + volledig uitgewerkte autoroute. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Toscane en ga op pad!

Toscane

Gratis reisgids Toscane downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?