Waar overnachten in Murcia 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Murcia 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

5 maart 2024 in Spanje0 reacties

Tijdens je bezoek aan Murcia heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Murcia.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Cetina Murcia

In het moderne Hotel Cetina Murcia overnacht je in zeer sfeervolle kamers die voorzien zijn van een eigen badkamer, televisie en sommigen ook van een zonnig terras met uitzicht op de stad. Het hotel bevindt zich bovendien op loopafstand van de Romeinse brug, het theater en het Paleis van San Esteban.

Het hotel vormt dus de uitstekende vertrekplaats voor een historische stadswandeling! Om zo’n drukke dag goed te kunnen beginnen wordt er elke dag een heerlijk ontbijt geserveerd door het vriendelijke personeel. Meer info en boeken.

  1. Ático Filmoteca junto a la Catedral

Verblijf je liever in een appartement voor jou alleen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Ático Filmoteca junto a la Catedral! Dit driepersoons appartement is dankzij het lichte interieur en de afwerking met mooie details een prachtige plek om te verblijven.

Je beschikt er over een slaapkamer, een badkamer, een perfect uitgeruste keuken en een terras met uitzicht op de stad. Zoals de naam van het appartement al doet vermoeden ligt de Bisschoppelijke Kathedraal van Murcia vlakbij, net als vele andere bezienswaardigheden. Meer info en boeken.

  1. Catalonia Conde de Floridablanca

Het recent gerenoveerde hotel Catalonia Conde de Floridablanca is gelegen naast El Jardín de Floridablanca op loopafstand van het historische centrum van de stad. Wie wat tot rust wilt komen in het hotel zelf kan terecht in het restaurant met bar of gaan sporten in de fitnessruimte. Het hotel met lichtrijke kamers kent al een rijke geschiedenis. In 1978 werd er namelijk het preautonomie handvest van het land opgesteld en ondertekend. Een unieke plek dus! Meer info en boeken.

  1. Alojamiento Vagón Rural

Verblijf je liever op een iets rustigere locatie, net buiten de stad? Bij Alojamiento Vagón Rural boek je een appartement geschikt voor 4 personen, op een idyllische plek. Het appartement is zeer modern en uitgebouwd met een eigen keuken, slaapkamer, badkamer en gezellige zonnige patio.

Voor een verfrissende duik kunnen gasten bovendien terecht in het prachtige zwembad. In de omgeving kan je deelnemen aan allerlei sportieve activiteiten waaronder windsurfen, wandelen, fietsen en vissen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Murcia Rincón de Pepe Affiliated by Meliá

In het hartje van de stad, dichtbij de Kathedraal, vind je Hotel Murcia Rincón de Pepe Affiliated by Meliá. Dit strak ingerichte hotel heeft heel wat te bieden. Zo beschikt het over een eigen fitness, perfect uitgeruste kamers met airconditioning, twee gezellige restaurants en een cocktailbar.

In een van de restaurants geniet je van heerlijke Spaanse tapas, een aanrader voor wie de lokale eetcultuur wilt ontdekken! Ook de cocktailbar is zeker een bezoekje waard dankzij het authentiek interieur met 16de eeuwse Arabische muren. Meer info en boeken.

  1. La Toscana

Wie niet per sé op zoek is naar enorme luxe maar veeleer naar authenticiteit en charme, kan ervoor kiezen om een overnachting in villa La Toscana te boeken. Deze prachtige villa, met vele houten elementen, straalt enorm veel warmte en een huiselijk gevoel uit. Gasten kunnen er overnachten in een kamer voor 2 personen en gebruik maken van het indrukwekkende zwembad, de gemeenschappelijke lounge en de gemeenschappelijke keuken.

Ook de pittoreske tuin vormt de ideale plek om even volledig te ontspannen. De villa ligt net buiten het centrum van de stad. De belangrijkste historische bezienswaardigheden in de stad zijn wel makkelijk te bereiken met de fiets of de auto. Meer info en boeken.

  1. Hotel Nelva

Voor een overnachting met een geweldig uitzicht op de stad moet je bij Hotel Nelva zijn. Dit indrukwekkende hotel is luxueus ingericht en biedt verscheidene perfect afgewerkte kamers. Wie na een drukke dag in de stad nog wat energie over heeft, kan een duik nemen in het zwembad of een sportsessie houden in de fitness. Voor zij die het liever wat rustiger aandoen is er ook een heel mooi zonneterras. Tenslotte is er ook een restaurant waar je kan smullen van verse lokale gerechten. Meer info en boeken.

  1. Casa Belluga

Casa Belluga biedt ideale appartementen voor liefhebbers van traditionele en klassieke interieurs. De ruime appartementen zijn geschikt voor 6 tot 8 personen en liggen op een unieke locatie, net naast de kathedraal. Vanop het balkon heb je zelfs een geweldig uitzicht op dit prachtige gebouw. Ook het station en heel wat andere attracties en bezienswaardigheden liggen op loopafstand. Elk appartement heeft bovendien een perfect uitgeruste keuken, een zithoek en een eigen badkamer met hot tub. Meer info en boeken.

  1. B&B Hotel Murcia

B&B Hotel Murcia is dé locatie bij uitstek voor lowbudgetreizigers. Het hotel is gelegen aan de rand van de stad aan de autostrade en beschikt over zeer modern ingerichte familiekamers. Het vriendelijke personeel serveert elke ochtend een continentaal ontbijtbuffet in de gemeenschappelijke lounge. Vanuit het hotel kan je vlot de stad bereiken, maar ook doorreizen of het bezoeken van andere steden is dankzij de ligging makkelijk te doen. Meer info en boeken.

  1. El Valle Golf

El Valle Golf is een fenomenale villa, geschikt voor een groep van 6 personen. Deze moderne witte villa met indrukwekkend privézwembad beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een volledig uitgeruste keuken en grote rustgevende tuin.

In deze buurt kan je zeer mooi gaan wandelen en avontuurlijke kanotochten maken. Je verblijft er namelijk in een natuurlijke omgeving vlakbij een natuurreservaat, op ongeveer 25 minuten rijden van het centrum van de stad. Dit is dus een perfecte verblijfplaats voor wie volledig wilt kunnen ontspannen. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Murcia en Valencia?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je verblijf in Murcia en Valencia? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou! Koop onze reisgids Murcia & Valencia met uitgewerkte rondreis die je bovendien langs meer dan 127 beschreven bezienswaardigheden brengt (+ GPS coördinaten)! Ideaal om de omgeving volledig te verkennen op eigen tempo. Eerst uittesten? Download alvast je gratis preview reisgids.

Murcia Valencia rondreis

Gratis reisgids Murcia & Valencia downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?