Waar overnachten in Lloret de Mar 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Lloret de Mar 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

5 april 2022 in Spanje0 reacties

Tijdens je bezoek aan Lloret de Mar heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Lloret de Mar. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. The 15th Boutique Hotel

Het viersterrenhotel The 15th Boutique Hotel is een absolute aanrader! Dit ecovriendelijke hotel werd heel modern en warm ingericht. Het ligt in het centrum van de stad op 600 meter van het strand. Je kan er zonnen aan het mooie buitenzwembad en er worden heerlijke buffetten geserveerd. Je verblijft hier al vanaf 50 euro. Meer info en boeken.

  1. Gran Hotel Flamingo-Adults Only

Gran Hotel Flamingo-Adults Only ligt vlak aan het strand. Het hotel heeft een eigen buitenzwembad en is gelegen aan een van meest cruciale promenades van Lloret. Je kan tijdens je verblijf genieten van een frisse duik in het buitenzwembad. Spot de zonsop- of ondergang vanop je balkon. Sluit je dag af met een drankje op het dak van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Casa Coco Boutique Hotel & Spa 4

Casa Coco Boutique Hotel & Spa 4*s – Adults Only is de perfecte getaway waar je volledig tot rust kan komen. Geniet in de sparuimte, neem een plons in het buitenzwembad en ontspan in de tuin van het hotel. Smul elke dag van de heerlijke maaltijden geserveerd in het restaurant van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Hotel Anabel

Overnacht in hartje Lloret de Mar in het Hotel Anabel, een artistiek hotel op wandelafstand van het strand. Je kan een duikje nemen in het binnen- en buitenzwembad en ontspannen in het welnesscentrum. Het hotel is gelegen aan de Costa Brava en beschikt over balkons met prachtig uitzicht. In de ontspanningsruimte van het hotel kun je tafel- tennissen en -voetballen of ontspannen in de lounge. Meer info en boeken.

  1. Hotel Marsol

Hotel Marsol is op een steenworp gelegen van het strand Lloret de Mar aan de Costa Brava. Je kan je helemaal uitleven in de fitness en daarna ontspannen van een welverdiende wellness. Maak een plons in het zwembad op het dak van het hotel, en geniet van het panoramisch uitzicht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Helios Lloret

Hotel Helios Lloret ligt in het centrum van Lloret de Mar en beschikt over ruime kamers met airconditioning. Elke kamer heeft een eigen balkon waarop je kan genieten van de prachtige zons-op en ondergangen. In de buurt van het hotel zijn tal van eet- en drinkplaatsen gelegen. Je kan tijdens je verblijf dagelijks smullen van het buffet dat het restaurant met alle liefde serveert. Meer info en boeken.

  1. Aparthotel Costa Encantada

Aparthotel Costa Encatada is gevestigd in de woonwijk Fenals op een uitstekende plaats tussen de zee en de bergen. Het hotel beschikt over een verfrissend buitenzwembad, een prettig waterpark en ontspannend zonneterras. Elke kamer is uitgerust met een balkon waarop je een panoramisch uitzicht hebt. Meer info en boeken.

  1. Rigat Park & Spa Beach Hotel

Overnachten in een hotel met een glorieus uitzicht op de zee? Rigat Park & Spa Beach Hotel is gevestigd tussen het strand Fenals en het Rigat-park. Neem tijdens je verblijf zeker een verfrissende duik in het buitenzwembad, dat beschikt over onderwater muziek. Het zwembad wordt verwarmd aan de hand van zonne-energie, gegarandeerd warm water dus in de zomer. Meer info en boeken.

  1. Roger de Flor Seleqtta

Verblijf in dit gezellig, antiek ingerichte hotel dat gelegen is op een heuvel. Roger de Flor Seleqtta is op wandelafstand gelegen van het strand. Het hotel beschikt over een ruim buitenzwembad en terras waar je een uitstekend zicht hebt op de zee. De accommodatie is omringd door prachtige tuinen en tropische bomen. Meer info en boeken.

  1. Apartments Brava

Overnacht je liever in een loft? Apartments Brava is gelegen aan het strand van Lloret de Mar, Fenals en Water World. De ruime moderne lofts zijn allemaal uitgerust met een eigen keuken om je maaltijden zelf klaar te maken. Het hotel is dicht bij hoogtepunten gevestigd, denk maar aan de tuinen van Santa Clotilde en de Parochiekerk van Sant Roma. Meer info en boeken.

  1. Mis niets: download onze gratis reisgids Catalonië

Wil je niets missen tijdens je vakantie in Catalonië? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Catalonië met meer dan 70 bezienswaardigheden, 3 wandelingen + volledig uitgewerkte autoroute. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Catalonië en ga op pad!

Catalonië

Gratis reisgids Catalonië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?