10 x mooiste glampings in Spanje? Onze 10 favorieten van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

10 x mooiste glampings in Spanje? Onze 10 favorieten van goedkoop tot luxe

8 april 2024 in Spanje0 reacties

Zin om middenin de natuur te slapen, maar dan wel met de nodige luxe die je gewoon bent? Dan is glamping iets voor jou!

Glamping, dat is het vrije gevoel van kamperen met de luxe en het comfort van een hotelkamer of een vakantiehuisje. En ook in Spanje zijn er verschillende plekken waar je kan overnachten in een unieke glamping.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor glamping in Spanje? Wij zetten alvast onze favoriete, mooiste glampings op een rijtje.

Inhoud artikel

  1. Glamping The Teepee

Glamping The Teepee ligt in Mombeltrán, in de regio Castillië-Leon, en biedt romantische accommodatie met een patio en uitzicht op de rivier. In de omgeving van de luxe tenten kan je ook heerlijk wandelen en fietsen of je kan ook lekker genieten van een goed boek in de aangename tuin. Meer info en boeken.

  1. Veragua Glamping y Apartamentos turísticos

Glamping y Apartamentos turísticos biedt appartementen en glamping accommodaties welke volledig uitgerust zijn en beschikken over een gezellig terras met uitzicht op de tuin. Het beschikt over een tuin met een buitenzwembad en biedt gratis WiFi, airconditioning en verwarming. De omgeving is populair om te wandelen en canyoning en in slechts 20 minuten rijden ben je naar het natuurreservaat Sierra de Gredos. Meer info en boeken.

  1. Futuro Glamping Susqueda

Futuro Glamping Susqueda ligt in Susqueda in de regio Catalonië en biedt een luxe bergkamp met een tent die uitzonderlijke service, unieke ervaringen en 100% ontspanning in de natuur. De glamping is gelegen in een gebied met gigantische watervallen, indrukwekkende uitzichten en een unieke natuur. Graag even ontspannen? Dan kan je altijd even terugtrekken in de sauna. Meer info en boeken.

  1. Can Bora Lodges

Can Bora Lodges ligt in Las Serras en biedt glamping in luxe lodges. Elke accommodatie heeft een patio met uitzicht op de bergen en je kan zwemmen in het buitenzwembad, gaan wandelen of snorkelen, of ontspannen in de tuin. Bij mooi weer kan je eventueel gebruikmaken van de barbecuefaciliteiten. Meer info en boeken.

  1. Nature Zielo de Levante

Altijd al eens in een doorzichtige bubbel willen slapen? De bubbels van camping Nature Zielo de Levante zijn uitgerust met allerlei luxe en comfort, in een landelijke omgeving van stress en dagelijkse routine. Slapen onder de sterrenhemel maakt je verblijf tot een unieke, intieme en romantische ervaring. En na een heerlijke nachtrust geniet je van een continentaal ontbijtje in de gemeenschappelijke ruimte. Meer info en boeken.

  1. Can Elisa Safari Tent

Can Elisa Safari Tent ligt in Tárbena in de regio Valencia. Dit tentenkamp middenin de natuur biedt volledig uitgeruste accommodatie en een aangenaam terras met uitzicht op de tuin. In de buurt kan je heerlijk wandelen of fietsen en op 30km ligt het gezellige stadje Calpe. Meer info en boeken.

  1. Free Canari - Los Alamos 8

Free Canari - Los Alamos 8 ligt in Tegueste en biedt luxe accommodatie in tenten met airconditioning en een patio. Iedere ochtend kan je hier genieten van een lekker continentaal ontbijtje vooraleer je de omgeving gaat verkennen. Verder beschikt de accommodatie ook nog over een tuin met een barbecue en in de omgeving kan je heerlijk wandelen. Meer info en boeken.

  1. Yurta Mongola Delta del Ebro

Yurta Mongola Delta del Ebro ligt in Camarles en biedt naast luxe en ruime tenten, gratis fietsen, een seizoensgebonden buitenzwembad en een kinderspeelplaats. Je kan in de gemeenschappelijke ruimte van het tentenkamp terecht voor een lekker Engels/Iers ontbijtje en in de omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen. Meer info en boeken.

  1. Mil Estrelles

Mil Estrelles is een rustiek hotel met een stijlvolle inrichting in Cornella de Terri en biedt naast comfortkamers in het hotel ook bolvormige kamers in de openlucht. De bolvormige kamers zijn uitgerust met een telescoop en bieden een indrukwekkend uitzicht op de nachtelijke sterrenhemel. Het hotel heeft daarnaast een eigen restaurant en ligt aan rivier de Terri, op 10 minuten rijden van het Meer van Banyoles.

Genieten kan je in de gezellige tuin met een gemeubileerd terras of je kan altijd even gaan fietsen of wandelen in de prachtige omgeving. Liever een namiddagje ontspannen? Dan kan je bij de accommodatie ook terecht voor massages en een hot tub. Meer info en boeken.

  1. Dreamsea Mediterranean Camp

Dreamsea Mediterranean Camp ligt in Benitachell, niet ver van het strand Cala Llebeig, en beschikt over ruime tenten die voorzien zijn van alle luxe en comfort. Verder beschikt het tentenkamp over een seizoensgebonden buitenzwembad waar je een frisse duik kan nemen, een gezellige bar en een aangename tuin. Iedere ochtend geniet je bovendien van een ontbijtbuffet of een à-la-carteontbijt. Meer info en boeken.


  1. Download onze gratis reisgidsen Spanje

Wil jij ook graag Spanje zo goed mogelijk verkennen? Dat kan! Download onze gratis reisgidsen, zo ben je zeker dat je niets mist.

AndalusiëBarcelonaBalearenCanarische EilandenCataloniëCastilla y LeónMadrid & ToledoMallorcaMurcia en ValenciaNoord-Spanje
Reisgids AndalusiëReisgids BarcelonaReisgids BalearenReisgids Canarische EilandenReisgids CataloniëReisgids Castilla y LeónReisgids Madrid & ToledoReisgids MallorcaReisgids Mucria en ValenciaReisgids Noord-Spanje

Op reis naar Spanje? Nog op zoek naar inspiratie voor je autovakantie? Download dan ook zeker onze rondreizen en uitgestippelde wandelingen, zo mis je niets van het prachtige land. Bekijk ons volledige aanbod rondreizen in Spanje.

Noord-Spanje

Gratis reisgids Noord-Spanje downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?