Reacties op Wat is de beste route naar Slovenië? Tol, tanken, etappehotels & tips"

9 ervaringen

- 23 juli 2023 - Hans van de Veerdonk

Gaan de route over drie weken maken. Geweldige omschrijving van een mooie reis in een voor ons onbekend land. Alles is duidelijk aangegeven en voor de prijs hoef je het niet te laten!!

- 31 mei 2023 - Dorien Banken

Lijkt me allemaal leuk om te doen en te bekijken. Staat ons wel aan

- 2 februari 2023 - Karolien

Ik ben al langer fan van jullie reisgidsen, dus ook die van Slovenië was goed! Handig en duidelijke info, alles wat je nodig hebt 👍

- 31 januari 2023 - Lucien Declercq

top lokatie -zeker te bezoeken

- 26 juni 2022 - Boris

Ik kom er vandaan en ik zie dat jullie niet dagelijks benzine prijzen nazien maar uitgaan van ? over het algemeen is benzine in Slovenië goedkoper dan wat jullie hier mensen voorschotellen... Bijvoorbeeld Oostenrijk opname 21-6-2022 Oostenrijk euro 95 € 2,11 euro 98 € 2,27 en diesel € 2,09 en Slovenie euro 95 € 1,76 euro 98/100 € 2,17 en diesel 1,84 het schilt mij € 25 euro met volle tank .

- 22 maart 2022 - Marc Van der Speeten

zeer interessante tips. Ik ga de volledige slovenie versie aankopen.

- 28 juni 2020 - Moniek

Dankje voor het mooie overzicht. Ik wilde graag een plek vinden die mooi genoeg is om te overnachten als tussenstop naar Slovenie. Die heb ik nu gevonden :)

- 9 augustus 2019 - Roger Bogaerts

we zijn nu in Slovenie .......jullie reisgids is TOP

- 30 juli 2019 - luc wouters

wij zijn nog nooit naar slovenie geweest maar dit jaar in september gaan wij een rondrit maken doorheen het land met de mobilhome en ik heb die reis uitgestippeld volledig met de goeie raad van onze voorgangers die het al wel gedaan hebben en die hun positieve ervaringen neergeschreven hebben in de reisgids en ook dankzij de zeer uitgebreide uitleg over het land en zijn bevolking in de perfecte reisgids zeker een aanrader om deze reisgids in handen te hebben evenals al de andere reisgidsen van andere landen die ik al sedert jaar en dag gebruik er is niks beter op de markt te vinden als u een prettige en leuke reis wil plannen steeds tot in de puntjes alles uitgelegd en tot in de details beschreven met duidelijke teksten en steeds prachtige foto's

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?