Tips and tricks om rond te reizen zonder zorgen

29 april 2021 in Reisinfo0 reacties

Ben jij al aan het nadenken over je eerstvolgende reis? Er zijn tegenwoordig tal van verschillende mogelijkheden, wanneer je een reis naar het buitenland boekt. Denk bijvoorbeeld aan een all-inclusive vakantie, waarbij je niets meer zelf hoeft te regelen. De vakantie wordt voor je samengesteld door het reisbureau en het eten wordt geserveerd door het hotel.

Ook zijn er aanbieders die de vlucht, het hotel en een huurauto voor je regelen. Je kunt vervolgens zelf bepalen welke activiteiten je op de locatie onderneemt. Ook leuk is een camper huren in Schotland, of bijvoorbeeld een camper huren in Australië! Het zijn landen waar je prachtig rond kunt trekken.

Inhoud artikel

  1. Luxe van het huren van een camper

Door een camper te huren heb je niet alleen de mogelijkheid om een land te verkennen. Ook biedt het je veel meer luxe dan bijvoorbeeld een vouwwagen of klassieke tent. Je hebt altijd een douche en toilet bij de hand, je zit niet met een tentdoek welke lek is en je hoeft je tevens niet voortdurend te bukken als je door de tent beweegt.

Comfort staat bij veel mensen hoog op het wensenlijstje, wanneer zij aan een vakantie beginnen. Met een camper trek je van plek naar plek. Soms kampeer je op een camping, in andere gevallen parkeer je langs de weg. Houd er rekening mee, dat dit niet overal is toegestaan.

  1. Volledig georganiseerde reis met een camper

Wil je nog meer comfort? Kies in dat geval voor een volledig georganiseerde reis met een camper. Er zijn online diverse partijen te vinden, die je een camperreis op maat aan kunnen bieden. De camper wordt hierbij voor je geregeld, evenals de route die je aflegt.

Vooraf geef je aan welke plaatsen je in ieder geval wilt bezoeken en aan welke eisen de vakantie moet voldoen. Kies je voor plekken met een groot zwembad voor de kinderen, of ben je juist op zoek naar een plek waar je volledig tot rust kan komen?

Op zoek naar inspiratie of een route om je volgende rondreis of roadtrip te plannen? Download een van onze 125 gratis reisgidsen, zo start je eenvoudig en zonder al te veel werk je volgende vakantie.
  1. Auto huren op je vakantiebestemming

Mocht je toch liever wat anders doen dan rondtrekken met een camper, dan kun je het huren van een auto op je vakantiebestemming overwegen. Het huren van een auto biedt je het voordeel dat je makkelijk van de ene plek naar de andere trekt. Je bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer!

Al is het openbaar vervoer binnen Europa over het algemeen heel goed geregeld. Je kunt de tickets voor de verschillende treinen vaak al vanuit Nederland bestellen. Nadeel hiervan is logischerwijs wel, dat je iets minder vrij bent in de route die je volgt. Lees ook zeker onze tips voor het huren van een auto op vakantie.

  1. Download onze reisgids Schotland en mis niets tijdens je vakantie!

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Schotland? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Schotland met 157 bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten) en een uitgestippelde rondreis. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Schotland.

Schotland

Gratis reisgids Schotland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?