5 items voor in je backpack die je niet mag vergeten

Koop de volledige reisgids voor € 15

5 items voor in je backpack die je niet mag vergeten

22 april 2021 in Reisinfo0 reacties

Je gaat een reis maken om nooit te vergeten, een goede voorbereiding is daarom essentieel. De meeste dingen die je vergeet, kun je kopen op bestemming. Toch zijn er meerdere artikelen die je écht ingepakt wilt hebben in je backpack of rugzak. In dit artikel vertellen wij je welke items onmisbaar zijn tijdens jouw reis!

Inhoud artikel

  1. Een handdoek die snel droogt

Je komt er na een dag achter dat die ene natte handdoek toch nog in je rugzak zit. Even balen, maar het is iedereen wel eens overkomen. Gelukkig kun je ook handdoeken kopen waarbij je dit minder snel zult meemaken. Zo kun je onder andere kiezen voor een microvezel handdoek in verschillende maten en kleuren. Deze handdoeken nemen weinig ruimte in beslag, zijn groot én drogen snel op.

  1. Een goede zonnebril

Je gaat op reis, grote kans dat je naar een gebied gaat waar de zon heerlijk schijnt. Een goede zonnebril is daarom essentieel. Vooral omdat de zon op bepaalde bestemmingen een stuk feller is dan in Nederland. Bang dat je die mooie zonnebril kwijt raakt?

Neem dan voor de zekerheid ook een goedkopere zonnebril mee, deze kun je perfect gebruiken tijdens een festival of een dagtrip. Draag je normaal een bril of contactlenzen? Vergeet dan niet om deze artikelen ook mee te nemen.

  1. Een powerbank

Na een klim van een paar uur, sta je op de top van de berg: tijd om dit mooie moment vast te leggen. Zul je net zien dat je telefoon leeg is. Je telefoon opladen op reis kan nogal een klus zijn. Er zijn misschien te weinig oplaadpunten of je hebt simpelweg geen tijd, omdat je aan het genieten bent. Een powerbank is in deze situaties ideaal. Met een goede powerbank kun je jouw telefoon meerdere keren opladen. Zo mis je nooit meer dat magische fotomoment!

  1. Eén of meer spelletjes

Na een lange dag op het strand je favoriete spelletje spelen, dat klinkt heerlijk of niet? Toch vergeten veel mensen spelletjes mee te nemen op reis. Met een pak kaarten of een paar dobbelstenen kom je al heel ver.

Bovendien kun je kijken of het spel dat jij het leukst vindt in een kleinere verpakking verkrijgbaar is. Zo past het spel makkelijk in je backpack én kun jij je zelfs vermaken als het een dag regent!

  1. Een kleine draadloze speaker

Je zit in de zon, met een heerlijk drankje in je hand, er ontbreekt nog één ding: muziek. Tegenwoordig kun je eenvoudig kleine boxjes kopen waar goed geluid uitkomt. Deze boxjes nemen weinig ruimte in beslag, maar geven je toch het ultieme vakantiegevoel. Er is nog een ander voordeel wanneer jij een speaker meeneemt, je kunt namelijk je eigen muziek opzetten!

  1. Mis niets met onze reisgids Belgische Ardennen

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist in de Belgische Ardennen? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Ardennen met 24 routes en +200 bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Belgische Ardennen.

Ardennengids

Gratis reisgids Ardennen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?