Een vakantie dichtbij huis met de auto

9 januari 2024 in Reisinfo0 reacties

Over de hele wereld zijn prachtige bestemmingen te bezoeken, vaak zijn verre bestemmingen alleen te bereiken met het vliegtuig. Niet alleen kunnen tickets voor het vliegtuig erg duur zijn, ook kan het vliegen veel tijd kosten. Er zijn dan ook heel veel geweldige vakantiebestemmingen die wat dichter bij huis zijn met de auto.

Zo kan je ook nog eens meer spullen meenemen dan met het vliegtuig, en kan je jezelf op locatie vrij bewegen. Maar wat zijn de leukste bestemmingen? Wij hebben het voor je uitgezocht, lees hieronder snel verder.

Inhoud artikel

  1. Waarom een vakantie met de auto?

Als je op vakantie gaat dan is vaak de bedoeling dat je leuke dingen wilt gaan doen en dat je tot rust wilt komen. Dit kan natuurlijk op een verre bestemming, maar ook wat dichter bij huis. Een voordeel van met de auto op vakantie gaan is dat je zoveel spullen mee kan nemen als dat jij zelf wilt. Daarnaast is het ook nog eens fijn dat wanneer je bent aangekomen op de bestemming, je jezelf vrij kan bewegen met de auto. Je bent dan dus niet afhankelijk van een taxi of het openbaar vervoer.

TIP: Wil je zelf graag met de auto op reis? Ontdek al onze rondreizen met de auto.

  1. De leukste bestemming in België

België ligt natuurlijk erg dicht bij Nederland, maar toch is de omgeving er heel anders. Er zijn mooie natuurgebieden die je in Nederland niet kan bezoeken. Zo zijn de Belgische Ardennen een hele populaire vakantie bestemming voor veel mensen die met de auto op vakantie gaan, er is veel te doen en de natuur is er prachtig. Kies voor een vakantiehuis Ardennen en vermaak je samen met je partner, vrienden of gezin in de prachtige omgeving. Zowel in de zomer als in de winter is het een hele mooie bestemming voor een vakantie.

  1. De leukste bestemming in Frankrijk

Als je toch liever een wat andere omgeving wilt zien dan kan je een stuk doorrijden naar Zuid Frankrijk (lees hier wat de beste route naar Zuid-Frankrijk is). Hier zijn de tempraturen in de zomer lekker hoog en de omgeving is echt prachtig. Je kan hier dan ook terecht voor een relax vakantie, maar ook als je houd van een wat actievere vakantie. Zeker met de auto kan je naar allerlei mooie stranden en leuke activiteiten toe rijden. Kies voor een vakantiehuis Zuid Frankrijk en geniet van een heerlijke vakantie samen met jouw partner, vrienden of gezin. Zo kan je echt even tot rust komen.

  1. Download onze gratis reisgidsen Zuid-Frankrijk

Wil jij ook graag Frankrijk zo goed mogelijk verkennen? Dat kan! Download onze gratis reisgidsen en mis niets van je verblijf!

BourgogneArdèche & DrômeProvenceZuidwest-FrankrijkOccitaniëChampagnestreekCôte d'Azur en MarseilleDordogneElzas en de VogezenDwars door Frankrijk
Reisgids BourgogneReisgids Ardèche & DrômeReisgids ProvenceReisgids Gironde en Zuidwest-FrankrijkReisgids OccitaniëReisgids ChampagnestreekReisgids Côte d'AzurReisgids DordogneReisgids Elzas en VogezenReisgids Dwars door Frankrijk

Op reis naar Frankrijk? Ben je nog op zoek naar inspiratie voor je autovakantie? Download dan ook zeker onze rondreizen en uitgestippelde wandelingen, zo mis je niets van het prachtige land. Bekijk ons volledige aanbod rondreizen in Frankrijk.

  1. Mis niets met onze reisgids Belgische Ardennen

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist in de Belgische Ardennen? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Ardennen met 24 routes en +200 bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Belgische Ardennen.

Ardennengids

Gratis reisgids Ardennen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?